ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κρατάει όποιον θέλει!

Τριπλή ανανέωση μέσα σε μία μέσα από τους Αρκάδες που δείχνουν εμπράκτως πως όποιον θέλουν τον κρατάνε! 

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Τσιφτσής ανανέωσε. 

Ο Παπαδόπουλος ανανέωσε.

Ο Καλτσάς ανανέωσε. 

Κι οι τρεις τους μέχρι το 2022. Γρήγορα και χωρίς πολλά πολλά. Οι Αρκάδες "έδεσαν" τον Παπαδόπουλο δείχνοντάς του πόσο τον εμπιστεύονται για τον "1". Εδειξαν στον Τσιφτσή ότι στο πρόσωπό του βλέπουν έναν τερματοφύλακα που θέλουν να τον δουν να παίζει για την πρώτη ομάδα.

Όσο για τον Νίκο Καλτσά; Ο παίκτης που ήταν ο MVP στο πρωτάθλημα που μόλις τελείωσε θα είναι κάτοικος "Κολοκοτρώνης". Δεν φεύγει. Δεν πάει πουθενά. 

Με συνοπτικές διαδικασίες, οι Αρκάδες, πρόσφεραν στον 29χρονο ένα συμβόλαιο το οποίο του εξασφαλίζει το μέλλον του. Σημαντικό για έναν παίκτη που βαδίζει προς τα 30 του να νιώθει ασφαλής. Να παίζει σ' ένα προστατευμένο περιβάλλον όπου του παρέχονται όσα θέλει για να έχει το μυαλό του μόνο στο ποδόσφαιρο.

Κι ο Νίκος, καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν αυτό έδειξε: Πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να τα δίνει μέσα στο γήπεδο ΟΛΑ για να έρχονται τα αποτελέσματα που θέλει η ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ακόμη 1-2 εκκρεμότητες όσον αφορά στις ανανεώσεις. Μένει να δούμε τι θα γίνει με τα συμβόλαια των Μουνάφο και Τσιλιανίδη. Μανιάς και Τριανταφυλλόπουλος, με τα συμβόλαιά τους να εκπνέουν δεν θα τους δούμε να φορούν τη φανέλα των Αρκάδων και τη νέα σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων