ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η πιο σωστή λύση είναι αυτή που προτείνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, για άλλη μία φορά, βγαίνει μπροστά, έχει ξεκάθαρη θέση και προτείνει κάτι για το καλό του ποδοσφαίρου μας.

 ΟΦΗ ΑΣΤΕΡΑΣ

Κάτι που οι άλλοι δεν βλέπουν. 

Κάτι που είναι τόσο απλό και σαφώς οφείλουν να ακούσουν άπαντες. 

Οι Αρκάδες, λοιπόν, μέσω του προέδρου της ομάδας Γιώργου Μποροβήλου προτείνουν η ψηφοφορία για την προεδρία στη Super League να γίνει μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και μέχρι το τέλος του να πάμε με προσωρινό πρόεδρο τον Χρήστο Δάρρα. 

Κι αυτή η λύση, όλοι καταλαβαίνετε ότι είναι η πιο σωστή. Γιατί;

1. Γιατί είμαστε στο τέλος της χρονιάς και δεν χρειάζεται να δημιουργηθούν εντάσεις.

2. Σε δύο αγωνιστικές παίζεται η παραμονή ομάδων στην κατηγορία, δεν πρέπει να δημιουργηθούν εντυπώσεις για το πως θα μοιραστούν οι ψήφοι.

Ιδού η πρόταση του ΑΣΤΕΡΑ:

Kύριε Αναπληρωτά Πρόεδρε,

Μετά την παραίτηση του κ. Μπαταγιάννη από τη θέση του Προέδρου της Super League, προτείνουμε η εκλογή του νέου Προέδρου να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος. Για το διάστημα μέχρι τότε (περίπου 20-25 ημέρες), μπορούμε να ενισχύσουμε τον αναπληρωτή Πρόεδρο της S.L  με απόφασή μας στο Δ.Σ της 16-04-2019 και να εκλέξουμε δύο (2) ακόμη μέλη με αρμοδιότητα να χειριστούν τα θέματα που θα προκύψουν μέχρι τότε ως άτυπη Τριμελής Εξελεγκτική Επιτροπή. 

Με τον τρόπο αυτό, αφενός θα προστατέψουμε το κύρος του Συνεταιρισμού και αφετέρου θα ολοκληρωθεί ομαλώς το τρέχον Πρωτάθλημα, ενώ ταυτόχρονα το όποιο ζήτημα προκύψει στο διάστημα μέχρι την επιλογή του νέου Προέδρου θα το αντιμετωπίσει η Τριμελής Επιτροπή που θα εκλεγεί (αναπληρωτής Πρόεδρος + 2 ακόμα μέλη).

Σε περίπτωση που η παραπάνω πρότασή μας δε γίνει αποδεκτή από το Δ.Σ η Π.Α.Ε ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα απέχει της διαδικασίας.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Μποροβήλος

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων