ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πουτ@ν@ ζωή Γιαννάκη! (video)

Πώς τα φέρνει η ζωή ρε φίλε Μανιατη! Να αποκλείεσαι από το κύπελλο με ένα πέναλτι για χέρι, 6 χρόνια μετά το δικό σου στον τελικό με τον Αστέρα, το οποίο αρνήθηκες τότε τόσο κυνικά!

AΣΤΕΡΑΣ Παναιτωλικός

Να φωνάζεις, να χτυπιέσαι, αλλά να μη βρίσκεις το δίκιο σου. Να παρακαλάς το διαιτητή όπως παρακαλούσαν οι Σανκαρέ, Ράγιος και Φούλοπ και να μη συγκινείται! Να σταματάς να παίζεις νιώθοντας ότι σε «κλέβουν» και να μη σου δίνουν σημασία! Να ζητάς από τον αντίπαλο να χάσει το πέναλτι γιατί έτσι είναι το δίκαιο και να σε κοιτάζει σαν εξωγήινο!

Τι έλειπε από το σκηνικό στον προημιτελικό της Τούμπας για να γίνει ακόμα πιο εξωφρενική η ομοιότητα με τον τελικό Αστέρας-Ολυμπιακός του 2013; Ο αρχηγός των νικητών να δηλώνει ότι όλα ήταν κανονικά και ότι κακώς διαμαρτύρονται οι Μανιάτηδες!!! 

Πουτ@ν@ ζωή Γιαννάκη. Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι ήρθες...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων