ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: Οι μπουρδολογίες συνεχίζονται...

Σε αυτή τη χώρα κανένα σοβαρό ζήτημα είτε σε πολιτικό είτε κατ’ επέκταση σε αθλητικό επίπεδο, δεν αντιμετωπίζεται με την δέουσα σοβαρότητα και προσοχή. Τις περισσότερες φορές οι παρασκηνιακές ζυμώσεις έχουν οικονομικά κίνητρα, ενώ πάντα μεγάλη κουβέντα γίνεται και για επικοινωνιακούς λόγους. 

ΑΕΚΑΣΤΕΡΑΣ

Για το θέμα ντόπινγκ, από το arcadia-sports έχετε ουκ ολίγες φορές διαβάσει και ενημερωθεί για τα κακώς κείμενα του ζητήματος στην Ελλάδα. Ενός ζητήματος που είναι ζωής και θανάτου, κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά. Μέχρι και σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές, καμία σοβαρή εξέλιξη ή απόφαση δεν πάρθηκε επί του θέματος. 

 

Συνεχίζεται η απουσία ελεγκτών από όλους τους αγώνες της Super League, καμία παρουσία αντιντόπινγκ κοντρόλ στη Football League, κανένα πλαίσιο επιβολής αυστηρότατων ποινών για τους διακινητές, καμία παραδειγματική τιμωρία για τους χρήστες.

 

Αντί για αυτά, οι μπουρδολογίες/αερολογίες συνεχίζονται και ο αρμόδιος υφυπουργός υπογράφει μνημόνια συνεργασίας και δράσεων με πολιτική χροιά. Χωρίς business plan, χωρίς συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις, χωρίς πραγματικό ενδιαφέρον για ασφαλιστικές δικλείδες προστασίας του ποδοσφαίρου, των ομάδων, της ίδιας της ζωής των αθλητών. 

 

Μια ματιά σε ένα δελτίο Τύπου από πρόσφατη συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με τον πρόεδρο της Κυπριακής αρχής αντιντόπινγκ θα σας πείσει: “Οι δυο Αρχές υπέγραψαν σχέδιο δράσης για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών, με στόχο τη βελτίωση προγραμμάτων αντιντόπινγκ”... Αερολογίες στο έπακρον. Καμία συγκεκριμένη λύση, κανένα χρονοδιάγραμμα, καμία ουσιαστική εξέλιξη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων