ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προκλήσεις σε γήπεδο... μαντρί

Κάποιες φορές η φαρσοκωμωδία επαναλαμβάνεται με τόσο μεγάλη συχνότητα που λες δεν μπορεί, κάποιος μας δουλεύει. Λες δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ασυλία και ασυδοσία λόγου και πράξεων.

 

Είμαστε μια χώρα που ποδοσφαιρικά και κοινωνικά ανεχόμαστε τον Κούγια και αυτό αν δεν μας προσβάλλει, πρέπει τουλάχιστον να μας προβληματίζει... Ενας άνθρωπος που αρέσκεται στο να προκαλεί με κάθε τρόπο. Για την ουσία, άλλωστε, ποιος νοιάζεται στην Ελλάδα;

Τελευταία θεατρική του παράσταση πριν από λίγες ώρες. Απανωτές ανακοινώσεις στη διάρκεια μιας κατά τα άλλα ηρωικής αναμέτρησης οπου 22 ποδοσφαιριστές συν όσοι μπήκαν αλλαγές, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για το Survivor 3 και μάλιστα να θεωρούνται φαβορί για την πρωτιά!!!

Σε έναν αγωνιστικό χώρο κατάλληλο μόνο για μαντριά, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα αλλά και της ΑΕΛ κατάφεραν να βγουν αλώβητοι. Αυτό είναι θαύμα. Αλλά ποιος ασχολείται; Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ δεν προλαβαίνει από τις ανακοινώσεις για να φτιάξει σοβαρές ποδοσφαιρικές συνθήκες, πρώτα για την ομάδα του και μετά για τους αντιπάλους.

Και όμως έχει το θράσος να κραυγάζει. Να μιλάει για ένα οφ σάιντ τη στιγμή που η ομάδα του πέτυχε το τρίτο της γκολ με ανύπακρτο πέναλτι. Λάθη θα κάνουν οι διαιτητές κύριε 1,79. Στην προκειμένη αδικήθηκαν και οι δύο ομάδες. Αλλά αλήθεια, αυτό είναι το τελευταίο που έχει σημασία σήμερα.

Για τα δικά σας λάθη-εγκλήματα που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών θα κάνετε κάτι; Ή εσείς ποτέ δεν φταίτε και για όλα ευθύνονται οι πρώην και οι επόμενοι; Θα σας νουθετήσει κανείς επιτέλους ή θα συνεχίσετε ανεμπόδιστος να δίνετε κακόγουστες παραστάσεις στην πλάτη του ελληνικού ποδοσφαίρου;

ΥΓ Πιθανόν οι παικτες της Λάρισας να έχουν αποδεχτεί την κατάσταση, ή να την έχουν συνηθίσει. Οι υπόλοιποι τι σας φταίνε;

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων