ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τελειώστε τη δουλειά!

Ηταν ένα ματς απίθανης αδικίας του Αστέρα προς τον ίδιο τον εαυτό του. Το γάλα χύθηκε από την καρδάρα, αλλά απομένουν τρεις αγωνιστικές για να επιστρέψει στη θέση του.

 

Αυτή η ομάδα, αυτοί οι ποδοσφαιριστές, αυτός ο προπονητής έχουν αποδείξει ότι μπορούν. Κατά γενική ομολογία είναι καλύτεροι από όσους διεκδικούν την ευρωπαϊκή θέση. Αλλά αυτό πρέπει να το δείξουν και στη βαθμολογία. Ούτε η Ξάνθη, ούτε ο Πανιώνιος είναι καλύτεροι του Αστέρα Το αντίθετο, χειρότεροι είναι.

Διπλό στην Κέρκυρα, νίκη με τον Απόλλωνα και διπλό επί του Παναιτωλικού. Τέλος. Αυτό πρέπει και μπορεί να κάνει ο Αστέρας για να μη μείνει μόνο με τις εντυπώσεις στη σεζόν. Να πάρουν αξία και τα χουνέρια στους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό. Να συνδυαστεί η αντεπίθεση που άρχισε από τον ερχομό του Παντελίδη με κάτι πολύ σημαντικό. Την επιστροφή στην Ευρώπη.

Εδώ δεν χωρούν πλέον ευχές και εντυπώσεις. Μετρά η ουσία. Αυτή που δεν είχε στη Λιβαδειά, όπως δεν είχε και σε άλλους αγώνες αυτή τη χρονιά με χαρακτηριστικότερους αυτούς με Πανιώνιο (δύο φορές), Λαμία, Παναιτωλικό, Ξάνθη.

Όταν είσαι τόσο ανώτερος σε ένα ημίχρονο πρέπει να τελειώνεις τη δουλειά. Οτιδήποτε άλλο είναι φλυαρία και αυτοκαταστροφή. Και κανείς δεν θέλει μετά από δύο δύσκολα, μεταβατικά και χωρίς επιτυχίες χρόνια να δει να χαρίζεται η θέση της Ευρώπης.

Γιατί ο Μανιάς να χαρίσει την Ευρώπη στον Γέντρισεκ; Γιατί ο Μουνάφο με τον Ιγκλέσιας να δουν τον Σιώπη με τον Κόρμπο να παίρνουν τη θέση τους; Γιατί ο Αθανασιάδης να μην έχει αυτή τη διάκριση στην καριέρα του και να τη χαρίσει στον Ζίβκοβιτς; Μπορούμε να κάνουμε μία μία σύγκριση για κάθε ποδοσφαιριστή του Αστέρα με τους συνδιεκδικητές της πεντάδας. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Είστε καλύτεροι, τελειώστε τη δουλειά και αφήστε τη φλυαρία.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων