ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η όαση του Αστέρα μέσα στο δάσος της αλητείας

Είναι πραγματικά δύσκολο να μπορέσεις να αποκρυπτογραφήσεις όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και να βγάλεις ορθά συμπεράσματα για όσα εκτυλίσσονται σε αυτό παρασκηνιακά.

Μπαρτσελόνα Τσέλσι

Για τον λόγο αυτό λοιπόν, μια τόσο δύσκολη αποστολή θα έπρεπε να αναλάβει να την φέρει σε πέρας ένας... πράκτορας. H ομάδα του a-s από αυτήν την εβδομάδα καλωσορίζει τον πράκτορα, ο οποίος πιάνει αμέσως δουλειά.

Πάμε...

Η αλήθεια είναι ότι όταν τσακώνονται τα βουβάλια, τι να πουν τα βατράχια… Ωστόσο, πρέπει επιτέλους να καταλάβουν όλοι και πρώτοι όσοι κυβερνούν και λαμβάνουν αποφάσεις, πως αυτό το παραμύθι της ανομίας των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ πρέπει να σταματήσει.

 

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο οτιδήποτε συμβαίνει καθοδηγείται από τους «μεγάλους», αν και με τις πρακτικές και τις συμπεριφορές τους μόνο τέτοιοι δεν είναι. Ο μεγάλος δικαιωμένος των ημερών είναι ο Αστέρας. Θυμάστε πριν χρόνια την ανακοίνωση για χαλίφη στη θέση του χαλίφη; Ε, τώρα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

 

Δυστυχώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο πάντα ο επόμενος κάνει τον κόσμο να λησμονεί τον προηγούμενο, αυτόν που ασελγούσε πάνω στο κορμί του αθλήματος για όσο περισσότερο καιρό μπορούσε, μέχρι να αναλάβει ο επομενος. Κι όμως, πιστεύατε ότι θα υπήρχε κόσμος που θα λησμονούσε τον Κόκκαλη, τον Μαρινάκη, τον Καπετάνιο, τον Ψωμιάδη κ τοσους ακόμα; Το χειρότερο είναι πως θα βρεθεί και χειρότερος από τον Ιβάν. Εδώ είμαστε και θα το δείτε.

 

Αυτό το πράγμα δεν σταματά. Και η απόλυτη ευθύνη για το έκτρωμα της Τούμπας ανήκει στην τωρινή κυβέρνηση. Αυτοί έθρεψαν αυτή την ελεεινή συμπεριφορά, αυτοί του έδωσαν την εξουσία να βολτάρει ανενόχλητος μέσα σε γήπεδο.

 

Δυστυχώς το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αποτελεί αποκλειστικά όχημα επιχειρηματικών συμφερόντων και πολιτικών παιχνιδιών. Κανείς δεν νοιάζεται για το άθλημα. Οι ηγέτες των μεγάλων ομάδων χωρίζουν την Ελλάδα στα δύο, θρέφουν στρατούς από "δημοσιογράφους" και ποτίζουν δηλητήριο τα μυαλά του κόσμου. Το σύστημα έτσι πάει και η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στους πολιτικούς.

 

Σε αυτούς που χρησιμοποίησαν τη δικαιοσύνη για υποθέσεις που στοχοποίησαν και άμαχο πληθυσμό, όπως αυτή του 2011, σε αυτούς που χάρισαν αλαζονεία και άσυλο τον Σαββίδη, σε αυτούς που άφηναν ανεξέλεγκτο τον Μαρινάκη να ελέγχει διαιτητές, ομάδες και ΕΠΟ κτλ, κτλ.

 

Αυτοί είναι οι μοναδικοί και βασικοί υπαίτιοι της κατάντιας που ακούει στο όνομα ελληνικό ποδόσφαιρο. Και τι να κάνουν τώρα; Να πουν φταίμε, πρέπει να τιμωρήσουμε τους εαυτούς μας για αυτές τις άθλιες εικόνες; Δεν θα το κάνουν ποτέ. Αρα, βάζουν λουκέτο επ' αόριστον μέχρι να... σκαρφιστούν πως θα απαγκιστρωθούν από αυτό το χάλι που οι ίδιοι συνέχισαν, το βάφτισαν εξυγίανση και γύρισε να τους πλακώσει. Δύσκολα κουίζ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λύσει και πιο δύσκολους γρίφους στη μέχρι τώρα παρουσία του.

 

Για τον Αστέρα και όσες ελάχιστες ανεξάρτητες ομάδες έχουν απομείνει τα πράγματα είναι απλά. Να συνεχίσουν μόνοι τους. Να αποβάλουν τους καταστροφείς του ποδοσφαίρου και να μείνουν μόνοι τους. Να παίξουν πρωτάθλημα 5, 6, 7 κανονικές ομάδες. Όσες υπάρχουν, όσες παίζουν όλα τα ματς στα ίσα, όσες δεν δηλώνουν υποταγή να γίνουν ΠΑΟΚ Β, Ολυμπιακός Β, ΑΕΚ Β… Τώρα που το καλοσκέφτομαι όμως, μάλλον ο Αστέρας θα πρέπει να παίξει μόνος του ένα τέτοιο πρωτάθλημα... Τι, όχι;

Ο πράκτορας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων