ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εχει κερδισει πολλά περισσότερα από το αήττητο σερί

Δεν είναι το αήττητο σερί.Δεν είναι είναι οι 3 νίκες σε 6 αγώνες. Δεν είναι το 4-0 επί του Βόλου. Δεν είναι ότι αυτή η ομάδα παίζει σε κάθε ματς χωρίς παίκτες ηγέτες όπως οι Μπαράλες και Ιγκλέσιας.
 
Είναι ότι όσοι παίζουν έχουν κερδίσει - με το σπαθί τους - την ευκαιρία που τους δίνει ο Ράσταβατς.
 
 
Ποιος μπορεί να έχει παράπονο από τον Ρετζίς; Το παιδί, δεν είναι ότι σκόραρε απλά, δείχνει διάθεση και θέληση να δηλώσει "παρών" για τον Αστέρα της επόμενης σεζόν.
 
 
Ποιος μπορεί να πει κάτι για τον Αντζουλά; Σ' αυτήν την έδρα, ο Χιμένεθ, τον είχε βάλει δεξί εξτρέμ κάνοντας το παιδί να έχει ένα κακό βράδυ. Όλοι είδαμε απόψε - ως στόπερ - πόσο αποτελεσματικός ήταν (παρά τα λαθάκια του).
 
 
Ποιος μπορεί να έχει παράπονο απ' αυτόν τον Λουίς Φερνάντεθ. Ασταμάτητος ο Ισπανός. Και ναι μπορεί να είναι παίκτης που θα στηρίξει πολλά πάνω του η ομάδα.
 
 
Για το τέλος, άφησα δύο παιδιά.
 
 
Αρχικά τον Σίτο, ο οποίος στα τελευταία δύο ματς αποτελεί έκπληξη με την ενέργεια που βγάζει. Ποιότητα είχε και με βάση αυτές τις εμφανίσεις, θα περιμένουμε πολλά απ' αυτόν του χρόνου.
 
 
Όσο για τον Αλί Μπαμπά, είναι ένα παιδί που αξίζει να έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα.
 
Σήμερα πήρε το πέναλτι της νίκης, ενώ συχνά είναι μέσα σε φάσεις! Ενα παιδί που έχει ποδοσφαιρική παιδεία και με σωστή δουλειά θα αποτελέσει... λίρα εκατό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων