ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ενας... λαμπερός Aστέρας για την κοινωνία και τον αθλητισμό

Ο Αστέρας γίνεται όλο και πιο λαμπερός ακόμα κι όταν δεν φέρνει σπουδαία διπλά. Ακόμα κι όταν δεν παίρνει μεγάλες νίκες. Ακόμα κι αν δεν παίζει στην Ευρώπη. 

 Είναι, βλέπετε, κάποιες νίκες που έρχονται από το ανθρώπινο πρόσωπο που δείχνεις. Από τα αντανακλαστικά που δείχνεις όταν ένας συνάνθρωπος σου σε έχει ανάγκη. 

Στις μέρες του κορονοϊού, οι Αρκάδες δούλευαν σιωπηλά και περίμεναν τις εξελίξεις σχετικά με την επιστροφή τους στη δράση. 

Εμειναν σπίτι αλλά δεν έκλεισαν την πόρτα τους σε όποιον είχε ανάγκη. 

Οι "κιτρινομπλέ", συμμετείχαν στην πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον Οργανισμό "Tο Χαμόγελο του Παιδιού" και το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης "Η Ευαγγελίστρια" δίνοντας αίμα!

Δεν έμειναν εκεί. Λίγες μέρες αργότερα, στήριξαν το «Χαμόγελο του Παιδιού» και συμμετείχαν στην Παγκόσμια Ημέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά καλώντας τον κόσμο να βοηθήσει αν γνωρίζει πληροφορίες.

Ξέρετε, ο Αστέρας έφτασε με πολύ κόπο, αρκετή οργάνωση και πολλές θυσίες από τους ανθρώπους που διοικούν την ομάδα στο να είναι αυτή τη στιγμή η κορυφαία ομάδα της Πελοποννήσου. 

Δεν είναι εύκολο, μια ομάδα με μέσο όρο 2.000 άτομα στις εξέδρες του να διατηρείται συνήθως στην πρώτη 8άδα, να παίζει play off, να κάνει πορείες στο Κύπελλο (αποκορύφωμα ο τελικός του '12). Και εννοείται πως θα σε έλεγαν "παλαβό" αν έλεγες πριν από 15 χρόνια πως μια ομάδα από την Τρίπολη θα έπαιζε με την Τότεναμ, την Μπεσίκτας, θα νικούσε τη Μάιντς και θα την άφηνε εκτός ομίλων του Europa League.

Ποιος θα σε πίστευε αν έλεγες πως αυτή η ομάδα, θα έβλεπε δικά του παιδιά να είναι οι αρχηγοί στον Ολυμπιακό (Φορτούνης) και στον Παναθηναϊκό (Κουρμπέλης); Ποιος θα πίστευε πως ένας πρώην παίκτης του φλέρταρε με το να παίξει στην Αργεντινή του Μέσι, πήρε μεταγραφή στην Bundesliga και σήμερα παίζει στη La Liga (Ντε Μπλάσις). 

Ποιος δεν θα σου γυρνούσε την πλάτη, αν σε άκουγε να λες ότι αυτή η ομάδα θα κλείνει deals με Μίλαν, Φιορεντίνα και θα βάζει στα ταμεία της μεγάλα ποσά από μεταγραφές όπως αυτές των Γιάννου, Μπαράλες, Ράγιος, Ντοναρούμα, Κυριακόπουλου και τόσων άλλων.

Ο Αστέρας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν στο αγωνιστικό και στο οργανωτικό κομμάτι. Σαφώς, η ομάδα οφείλει να έχει στόχο την κατάκτηση ενός τροπαίου. Πάνω απ' όλα όμως, ο σύλλογος αυτός είναι "εδώ" όταν η κοινωνία τον έχει ανάγκη! Κι αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη. Το ομορφότερο γκολ που θα δούμε ποτέ!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων