ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

(Σχεδόν) Αδικαιολόγητοι!

Ο Αστέρας πήγε στον "τελικό" της Λάρισας θέλοντας μόνο τη νίκη!

 Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

Μάλλον, ο Αστέρας θα έπρεπε να πάει στην Λάρισα για τη νίκη. Οι Αρκάδες, δυστυχώς, πέρα από το πρώτο 10λεπτο δεν έδειξαν σε καμία περίπτωση ότι είναι ομάδα που... καίγεται για τη νίκη.

Οκ, δεκτό, το ότι ο ΟΦΗ είχε "καθαρίσει" την υπόθεση "6η θέση" αλλά σε καμία περίπτωση οι κιτρινομπλέ δεν έπρεπε να παραδοθούν άνευ όρων. 

Τρία γκολ σε ένα ημίχρονο από έναν αντίπαλο που είναι στα μέτρα σου δεν είναι αποδεκτό. 

Αγωνιστικά, φαίνεται ότι η απουσία των Μουνάφο-Ιγκλέσιας από το κέντρο, του Μπαράλες στην κορυφή της επίθεσης αλλά και του Παπαδόπουλο από το τέρμα πως στοίχισαν. Τόσο στο τακτικό κομμάτι όσο και στο ψυχολογικό, το οποίο όπως είπαμε πιο πάνω, "διαλύθηκε" με την εμφάνιση του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. 

Η ομάδα σαφώς και δεν θα κινδυνέψει στα play out. Έχει, όμως, χρέος να βγάλει τον καλό της εαυτό και να είναι... ΑΣΤΕΡΑΣ σε κάθε ματς. Αυτός ο Αστέρας που ήταν αήττητος εδώ και 6 ματς (3 νίκες, 3 ισοπαλίες).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων