ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπροστά στο ανηφόρι μην κοιτάξει πίσω!

Ο Αστέρας ήταν κακός. Δεν είχε έμπνευση επιθετικά, ο Λουίς Φερνάντεθ ήταν μονότονος και προβλέψιμος, ο Μπαράλες έλειπε πολύ κι η ομάδα δεν έβγαλε μέσα στο γήπεδο όσα αποδεδειγμένα μπορεί.

ΑΣΤΕΡΑΣΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το ματς ήταν κακό κάτι που έκανε μέτριο και τον Αστέρα. Επηρεασμένοι από το νωθρό ρυθμό, δέχτηκαν ένα γκολ σε ένα κομβικό σημείο.

Δεν έφτανε αυτό, αλλά ήρθε κι η αποβολή στο 72'. Κι όμως! Αυτός ο Αστέρας, έβγαλε και πάλι ψυχή, στο τέλος φαινόταν να παίζει εκείνος με παίκτη παραπάνω και τελικά έφτασε στο 1-1.

Με ποιον; Με τον Ματίας Ιγκλέσιας, τον αρχηγό του. Αυτόν που δείχνει το δρόμο στους άλλους και είναι εκεί στα δύσκολα. Προσωπικότητα...

Ο Αργεντινός που βλέπει την ανηφόρα και πάει να την ανεβει χωρίς να κοιτάζει πίσω η να φοβηθεί τον δύσβατο δρόμο. Ετσι πρέπει να κάνει κι η ομάδα. Να μην κοιτάξει το δύσκολο δρόμο που πρέπει να διαβεί. Απλά, να τον... περπατήσει!

Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων