ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μ' αυτόν τον Αστέρα, έχεις κάτι να περιμένεις!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε μία σημαντική νίκη. Μία νίκη που τον ανεβάζει και βαθμολογικά και... ψυχολογικά πάνω σε μια κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος για την πορεία του!

 

ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ

Είναι σημαντικό ότι αυτή η ομάδα σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος έβγαλε χαρακτήρα. Η νίκη απέναντι σε μια ομάδα που παίζει τη ζωή της κάθε αγωνιστική ήταν πολύ σημαντική. Όχι γιατί ήρθε κόντρα στον τελευταίο της βαθμολογίας, αλλά κυρίως γιατί δίνει την ώθηση για το... βουνό που υπάρχει μπροστά. 

Ο Αστέρας καλείται να βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα και να πλασαριστεί στην 6άδα, κάτι που έθεσε ως στόχο ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας στην κοπή της πίτας Γιάννης Καϋμενάκης. 

Ο Μίλαν Ράσταβατς κατάφερε και μάζεψε τα ασυμμάζευτα που άφησε πίσω του ο Χιμένεθ και πλέον βλέπεις μια ομάδα που παίζει κανονικά. Μπορεί να χάσει, μπορεί και να νικήσει αλλά υπάρχει μια ορθότητα στις επιλογές και στον τρόπο που προσεγγίζει η ομάδα τα ματς.

Και για να μη θριαμβολογούμε μετά από κάθε νίκη, θυμηθείτε το 15λεπτο στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ. Η ομάδα έχασε, αλλά το πώς έπαιξε από το 75' μέχρι το 90' είναι εκείνο που σε έκανε να χαμογελάσεις και να περιμένεις νίκες όπως αυτή με τον Πανιώνιο.

Πλέον, η ομάδα έχει τη Λαμία. Το πόσο σημαντικό είναι το διπλό περιττό να το πούμε...

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων