ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εκτός τόπου και χρόνου!

Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κρυφτείς. Ο χρόνος είναι αμείλικτος και έρχεται η στιγμή που θα πληρώσεις τα όσα κάνεις. Στην προκειμένη, τα όσα... ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Ο Μπόρχα Χιμένεθ, λοιπόν, ήρθε με πολλές περγαμηνές και κανείς δεν αμφισβητεί ότι πολλές γνώσεις. Όμως έχει και πολλά να μάθει μέχρι να αναλάβει ομάδα όπως ο Αστέρας.

Ο Ισπανός κόουτς, δεν κατάλαβε ποτέ πως ήταν σε μια ομάδα που έχει στόχο να παίζει μπάλα αλλά να παίρνει και αποτελέσματα. Το πρώτο σε κάποια διαστήματα το κατάφερε (μην είμαστε και άδικοι). Το δεύτερο ούτε καν. Εχασε από κάθε "μεγάλο", που οι Αρκάδες τους... έβγαζαν το λάδι. Δεν νίκησε καν τον νεοφώτιστο Βόλο και με τον Πλατανιά η ομάδα ίδρωσε για να προκριθεί. 

Βέβαια, το θέμα δεν είναι μόνο αγωνιστικό αλλά ο Χιμένεθ έδειξε ότι τα έχει... χαμένα στον τομέα της διαχείρισης. 

Εχασε (και) αγωνιστικά τον Ιγκλέσιας. Αν είναι δυνατόν! Εχασε τον Πασαλίδη (ας κάνουμε το σταυρό μας). Τον Γιάννη Κώτσιρα (διεθνής). Δεν βρήκε ρόλους σε παίκτες όπως ο Μουνάφο, ο Μπόρχα Φερνάντεθ, ο Ριέρα, στον Μπαράλες... 

Σε πολλά παιδιά. Πήγε να κάψει τον Αντζουλά με τη χρησιμοποίησή του στο δεξί άκρο στο ματς με την Ξάνθη. Εβαλε βασικό τον Βλάχο (πρώτο του ματς) με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, το παιδί ανταποκρίθηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είχε ρίσκο. 

Η ομάδα έδειχνε εν πολλοίς ότι δεν έχει πλάνο, δεν έχει προσανατολισμό στο παιχνίδι της και κυρίως άρχισε να συνηθίζει την ήττα. Ο Αστέρας; Την ήττα; Ας σοβαρευτούμε... 

Υ.Γ.: Ο άνθρωπος που θα αναλάβει από την επόμενη μέρα την ομάδα, έχω την εντύπωση πως θα επαναφέρει την ομάδα στην ... κανονικότητα!

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων