ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Όταν η θέληση δεν... μπάζει νερά!

Ο Αστέρας δεν εντυπωσίασε, μπάλα δεν έπαιξε αλλά έβγαλε ψυχή και έφυγε από το Αγρίνιο με την ισοπαλία (1-1). Πλέον πρέπει να δούμε και θέαμα!

Λένε, πως σημασία δεν έχει το πόσες φορές θα πέσεις αλλά το πόσες θα σηκωθείς. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, λοιπόν, τη φετινή σεζόν έφαγε τα μούτρα του ουκ ολίγες φορές. 

Το ίδιο πήγε να πάθει και στο Αγρίνιο, δεχόμενος γκολ στο 18'.

Όμως, οι Αρκάδες, εκεί έβγαλαν αντίδραση. Ανέβασαν στροφές και έκαναν το 1-1, δείχνοντας πως η ψυχή τους δεν είχε... μουλιάσει από το τόσο νερό που έπεφτε. 

Ο Μπαράλες έστησε την μπάλα και την κάρφωσε στα αντίπαλα δίχτυα, αποδεικνύοντας πως είναι ο παίκτης που δεν είχε πέρυσι η ομάδα. Ο παίκτης που είχε ανάγκη τόσο πολύ. 

Δεν είναι τόσο η αποτελεσματικότητα. Είναι κι άλλα. Όπως η ψυχή, η προσωπικότητα, η ικανότητα, η εμπειρία. Κι αυτά όλα ο Μπαράλες τα έχει από... πολύ. 

Οι κιτρινομπλέ, λοιπόν, σ' ένα ματς που είδαμε μπάλα σε ελάχιστα σημεία του ματς κατάφεραν να μείνουν όρθιοι και να παραμείνουν σε... αήττητο mood!

Αυτό κρατάμε, εκεί μένουμε και περιμένουν να δούμε μπάλα στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη. Ενα ματς ακόμα πιο ιδιαίτερο για πολλούς λόγους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων