ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στης ψυχής το παρακάτω...

Δεν θα σταθούμε στη νίκη. Είναι αυτονόητο ότι η εικόνα της ομάδας κόντρα στη Λαμία είναι άκρως ενθαρρυντική για τη συνέχεια.

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

Αυτό που έχει σημασία είναι πώς η ψυχή των παικτών βγήκε όταν η ομάδα του Άκη Μάντζιου ισοφάρισε. Όταν το γκολ του Μουνάφο δεν μέτρησε. Όταν όλοι πριν από το ματς ήθελαν νίκη και μόνο νίκη. Η πίεση που υπήρχε και ένα ματς που ξεκίνησε ιδεατά αλλά πήγε να στραβώσει, δεν... στράβωσε εν τέλει γιατί οι Αρκάδες είχαν πάρει την απόφασή τους πριν περάσουν τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Ήταν λες και είχαν κάνει μια μυστική συμφωνία με τον εαυτό τους πως "απόψε δεν θα φύγει κανείς από το Κολοκοτρώνης" με το κεφάλι κατεβασμένο.

Θα σταθούμε σαφώς και στον Χρήστο Τασουλή. Ενα παιδί που η μοίρα τον περίμενε σε κάθε γωνία που τον έβρισκε. Εκείνος όμως ξέρει να της ξεφεύγει και να την κάνει να μένει πίσω του. Η χθεσινή του παρουσία δίνει στον Χιμένεθ μια δεδομένη λύση για το αριστερό του άκρο. Ο Άνχελ μια χαρά είναι αμυντικά αλλά στο δημιουργικό κομμάτι χωλαίνει. Κι ο Ισπανός είναι λάτρης του επιθετικού στιλ. Θα έχει πολλά ακόμη να μας δείξει ο Χρήστος.

Οι στίχοι που έχει τραγουδήσει ο Μητροπάνος, νομίζω πως τα λένε όλα για την εικόνα της ομάδας και το... μουντ στο οποίο βρίσκεται μετά το άσχημο ξεκίνημα της σεζόν, το οποίο μένει πίσω. Θέλει πολλή δουλειά, όμως ακόμη.


Της ζωής μου μόνο εγώ της,
Μόνο εγώ της απομένω
Ένα φως αφήνω πάντα,
Πάντα αφήνω αναμμένο
Και στα χέρια μου οι μέρες,
Είν' οι μέρες φρέσκο χιόνι
Έχω ακόμα μια ελπίδα,
Μια ελπίδα που με σώνει

Η αλήθεια μου άδειο πιάτο
Και πηδάω στον αέρα
Στης ψυχής το παρακάτω
Στου μυαλού το παραπέρα
Στης ψυχής το παρακάτω
Στου μυαλού το παραπέρα

Ετσι, είναι... Ο Αστέρας πάει παρακάτω ΠΑΝΤΑ, έχοντας ανθρώπους να τον υπηρετούν με καρδιά, μυαλό και πάθος. Σε κάθε πόστο.

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για όλους! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων