ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστέρας: Χαμόγελα και προβληματισμός

Διαβάζοντας το ματς ανάποδα μπορείς να χαμογελάς με αισιοδοξία για την εικόνα του Αστέρα. Θα μπορούσες να πεις ότι μια ομάδα προσπάθησε, πίεσε, κόλλησε στον τοίχο τον αήττητο πρωταθλητή ΠΑΟΚ και πλήγωσε την προβληματική άμυνα του Δικεφάλου.

 ΠανιώνιοςΑΣΤΕΡΑΣ

Όλα σωστά μέχρι εδώ. Σωστό είναι να σταθεί κάποιος και στην ατυχία, μιας και στο 46' ένα αυτογκόλ (σ.σ. από τον Άνχελ) ήρθε το 0-2 και κάπου εκεί κάποιος θα περίμενε ψυχολογική κατάρρευση. Κι όμως! Οι Αρκάδες έδειξαν ότι δεν το βάζουν κάτω τόσο εύκολα.

Δεν είχαν και τίποτα να χάσουν. Ή μήπως είχαν; Θα μπορούσαν να κάτσουν πίσω, να μην "φάνε" κι άλλα. Όχι! Βγήκαν μπροστά, μείωσαν σε 1-2 και προσπάθησαν για την ανατροπή. Αλλά οι δυνάμεις τους ήταν ως εκεί.

Διαβάζοντας το παιχνίδι από την αρχή, όμως, σωστό θα είναι να σταθεί κάποιος και στην απόφαση του Χιμένεθ να αφήσει εκτός αποστολής τον Κώτσιρα, τον Πασαλίδη και να βάλει σ' ένα τόσο σημαντικό ματς τον Βλάχο που δεν είχε λεπτό συμμετοχής μέχρι σήμερα αλλά και τους Ματρικάρντι (καμία συμμετοχή) - Σουάρεθ (1 συμμετοχή πριν από τη σέντρα).

Προφανώς αυτές οι αποφάσεις οδήγησαν την ομάδα σε κάποια λάθη στην αρχή, με τους παίκτες - όπως είναι λογικό - να θέλουν χρόνο για να ανεβάσουν στροφές, αφού είναι εκτός ρυθμού.

Ο καιρός έχει περάσει, ο Χιμένεθ (θα πρέπει να) ξέρει την ομάδα του και καλά κάνει και δεν παντρεύεται 11άδες, όπως έχει πει. Μήπως όμως θα πρέπει να μπει και ο ορθολογισμός σε ορισμένες αποφάσεις, προκειμένου όσα όλοι ονειρευόμαστε να γίνουν πράξη; Προκειμένου να έρθουν βαθμοί και να πάψει και ο ίδιος να προβληματίζεται όπως δήλωσε για τη βαθμολογική συγκομιδή; Ορθολογισμός...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων