ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το ποδόσφαιρό μας έχει ανάγκη από... Παπαδόπουλους!

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε πράγματα που αν τα έλεγε ο καθένας μας στον εαυτό του κάθε μέρα, ίσως να ήμασταν και σε διαφορετική μοίρα σήμερα. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρό μας αλλά κι ως κοινωνία! 

 

ΟΦΗΑΣΤΕΡΑΣ

Άκουσες όσα είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην εκπομπή του Arcadia 93.8; Αν όχι έχεις την ευκαιρία να τα διαβάσεις στο arcadiasports.gr.

Θα σταθώ σ' ένα κομμάτι μόνο. 

"Είμαστε εκατομμύρια βήματα πίσω από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όχι σε ταλέντο σε υποδομές. Δεν θα μπορέσουμε και να ανέβουμε δυστυχώς. Εν έτει 2019 αναγκαζόμαστε να διαμαρτυρηθούμε εμείς για να ασφαλιστούν οι συνάδελφοί μας στις πιο κάτω κατηγορίες. Πως θα μπορούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο να παράξει σωστούς ποδοσφαιριστές και να πάει μπροστά;".

Σε τέσσερις προτάσεις, ο κίπερ των Αρκάδων έχει καταφέρει να σε κάνει να μελαγχολήσεις Σταματάς στην πρώτη πρόταση και λες "ΟΚ, η συνέχεια μπορεί να είναι ενθαρρυντική". Δεν είναι. Ίσα ίσα σε βυθίζει περισσότερο σε σκέψεις για αυτοκριτική. Ο καθένας μας - και δη όσοι έχουν σχέση με τον αθλητισμό από οποιοδήποτε πόστο - θα πρέπει να αναρωτηθεί γιατί "δεν θα μπορέσουμε να ανέβουμε", όπως υποστηρίζει ο Νίκος. 

Διότι πολύ απλά δεν κοιτάμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη ΠΟΤΕ. Δεν βλέπουμε πίσω από το δέντρο, στεκόμαστε σε επιφανειακά πράγματα, σε καταστάσεις που ικανοποιούν τον εγωισμό μας παραβλέποντας τα "θέλω" του διπλανού μας. Αδιαφορούμε για το τι γίνεται πέρα από το χαλάκι της εξώπορτάς μας. 

Δεν είναι γενικότητες. Η συλλογικότητα έχει πάει... περίπατο, το να ικανοποιούμε την πάρτι μας κάνει... πάρτι και φτάνουμε κάποια στιγμή στο σημείο να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Και καλά είναι να βρούμε και κάποιο ντουβάρι. Σε κάποιες περιπτώσεις τα έχουμε γκρεμίσει κι αυτό. 

Υ.Γ.: Αρτούρας Ριμκεβίσιους κανείς δεν θα θυμάται ότι πέρασες από τον Αστέρα. Κανείς δεν θα σε ξεχάσει από δω και πέρα. Μια ανθρώπινη ψυχή οδηγήθηκε στο σημείο να φυτέψει μια σφαίρα στο κεφάλι του. Γιατί; Ό,τι πρόβλημα κι αν έχετε, ό,τι κι αν είναι αυτό που σας βαραίνει να το βγάζετε από την ψυχούλα σας, μιλήστε στον πιο κοντινό σας άνθρωπο. Η λύση είναι πολύ πιο απλή πολλές φορές. Μη σκέφτεστε πολύ! 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων