ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπαράλες: Αυτός που του έλειπε

Ο Χερόνιμο Μπαράλες είναι στο δρόμο της επιστροφής για το "Κολοκοτρώνης" κι ο Παναγιώτης Δαλαταριώφ γράφει για τα οφέλη αυτής της μεταγραφής.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Αργεντινός επιθετικός ετοιμάζει βαλίτσες για Τρίπολη.

Οι άνθρωποι του Αστέρα έψαχναν για τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση κι αυτή τη φορά δεν πήγαν να... ρισκάρουν.

Ξέρουν ότι πόνεσαν πολύ πέρυσι στην κορυφή της επίθεσης, το ίδιο βλέπουν να συμβαίνει και στο ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας. Γι' αυτό και πάρθηκε η απόφαση να πάρουν κι άλλον επιθετικό. Κι αυτός είναι ο Μπαράλες, τον οποίο ξέρουμε άπαντες πολύ καλά.

Το "τανκ" επιστρέφει στα μέρη όπου έκανε.... όργια και κέρδισε ένα πολύ καλό συμβόλαιο στη Σίβασπορ, φέρνοντας στα ταμεία της ομάδας της Τρίπολης και ένα ποσό γύρω στα 700.000 ευρώ.

Μιλάμε για έναν παίκτη που ξέρει πως να προσφέρει το "εύκολο γκολ", ανοίγει διαδρόμους, παίζει δυνατά με το κεφάλι και δεν πέφτει κάτω εύκολα. Είναι ο παίκτης που στο παιχνίδι κατοχής και κυριαρχίας του Χιμένεθ, μπορεί να έχει σημαντικό ρόλο με τα προσόντα που προαναφέραμε. 

Αν η ομάδα δημιουργεί φάσεις, ο Μπαράλες ξέρει πως θα τις τελειώνει. Βέβαια, όλα αυτά μένει να τα δούμε και στο γήπεδο. Τα όσα ξέρουμε γι' αυτόν πάντως μας προδιαθέτουν για κάτι τέτοιο...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων