ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πού να μην του είχαν χαλάσει το μυαλό στη Λάρισα...

Η ήττα στην Τούμπα ήταν μια... ψυχολογική νίκη μετά το φιάσκο της Λάρισας!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Λεβαδειακός

Δεν θα σταθώ καθόλου στην ήττα στην Τούμπα. 

Το 2-0 είναι ένα άκρως αξιοπρεπές σκορ. Βέβαια, περισσότερο είναι άδικο. Άδικο και για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του Αστέρα, άδικο και για το πώς έγινε το 1-0, ατυχία το δεύτερο στο τέλος.

Οι Αρκάδες, για άλλη μία φορά, κόντρα στον ΠΑΟΚ έβγαλαν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Χωρίς τους Φερνάντεθ και Μανιά, πήγαν και έπαιξαν στα ίσια κόντρα σε μια ομάδα που έχει να χάσει από το ματς της Τρίπολης στο περσινό πρωτάθλημα!

Και κοιτάξτε, μιλάμε για μια ομάδα που το μυαλό της είναι στο να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Κι όλα αυτά γεννήθηκαν στη Λάρισα. Κάποιος "κύριος" Παπαπέτρου φρόντισε να... παίξει με τους κόπους μιας ομάδας, να "πειράξει" το μυαλό τους και να τους στείλει στην Τούμπα χωρίς καθαρό μυαλό και με την ψυχολογία στα πατώματα.

Ο Αστέρας έχει μπλέξει και πρέπει μόνος του να... βγάλει το φίδι από την τρύπα. Η αρχή πρέπει να γίνει κόντρα στο Λεαβαδειακό. Δηλαδή, στο ματς που ακολουθεί μετά την Τούμπα, εκεί όπου δεν μπόρεσαν να χαρούν το ματς οι "κιτρινομπλέ". 

Και πώς να το χαρούν, όταν ξέρουν πως αν σε λίγες μέρες δεν νικήσουν, η μέγγενη του υποβιβασμού θα τους κόβει το οξυγόνο όλο και περισσότερο. 

Για όλα τα παραπάνω, μπράβο και πάλι μπράβο σ' όλους στην ομάδα για την εικόνα στην Τούμπα.

Υ.Γ.: Για τη διαιτησία του Κουμπαράκη, τι να πούμε! Όσοι έπαιξαν μπάλα έστω και στην αυλή του σπιτιού τους, έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.

Υ.Γ.2.: Και όχι ο Αστέρας δεν ήταν η ομάδα που απείλησε και τρόμαξε. Ουδείς έχει το δικαίωμα όμως να του στερεί το όνειρο αλλάζοντας τους κανονισμούς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων