ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Αστέρας δίνει το παράδειγμα σε ΟΛΟΥΣ!

Ο Αστέρας Τρίπολης συμμετέχει στην εκστρατεία #Morethanfootball Action Weeks και καλεί παίκτες και κόσμο να δώσουν διαφορετική διάσταση στο ποδόσφαιρο.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πέρα από μπάλα, ο «βασιλιάς» των σπορ, μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία για να εξαλειφθεί ο ρατσισμός, ο καρκίνος και άλλα φαινόμενα που μας ρημάζουν καθημερινά.

Οι Αρκάδες, με απόλυτο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, προχωρούν σε διάφορες δράσεις που έχουν στόχο να «χτυπήσουν» κάθε διάκριση, κάθε πρόβλημα που μαστίζει την κοινωνία μας. O Αστέρας δεν επενδύει μόνο στο ποδόσφαιρό του. Δίνει έμφαση στις προεκτάσεις του και γι' αυτό είναι... ΑΣΤΕΡΑΣ.

Βγάζει τις παρωπίδες, κοιτάζει σφαιρικά και... έξω από το κουτί και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να... διαφέρει. Όχι για να προκαλεί εντυπώσεις αλλά για να συνεισφέρει ουσιαστικά.

Κι αυτό κάνει. Ε, κάνε το και εσύ. 

Η ομάδα σε προσκαλεί να δράσεις! Στείλτε το e-mail σας στη διεύθυνση [email protected] και περάστε το δικό σας κοινωνικό μήνυμα. Πώς το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι... κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο;

Δημιουργήστε τον δικό σας τοίχο με κοινωνικά μηνύματα, τα οποία ο Αστέρας θα συγκεντρώσει και θα δημοσιεύσει, αποστέλλοντάς τα στους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς. 

Ας στηρίξουμε μια προσπάθεια, που αποτελεί ηλιαχτίδα φωτός σ' ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει περιέλθει σε βαθύ σκοτάδι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων