ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δύο "τελικοί", δύο νίκες. Τίποτα άλλο...

Δύο ματς, δύο νίκες! Τίποτα άλλο δεν είναι αρκετό στον ΑΣΤΕΡΑ αυτήν την εβδομάδα. 

 

AΣΤΕΡΑΣ Παναιτωλικός

Οι Αρκάδες, δεν διανύουν το καλύτερό τους φεγγάρι, αυτό είναι γεγονός. Η ομάδα έχει πρόβλημα στο γκολ, δεν μπορεί να σκοράρει εύκολα και κάθε λάθος της το πληρώνει ακριβά. Όπως και στο ματς με τον Ατρόμητο, όπου άξιζε τη νίκη αλλά... δεν. 

Ό,τι έχει γίνει κι ό,τι δεν έχει γίνει πρέπει να ξεχαστεί! Αυτή τη στιγμή, παρόλο που τα πράγματα δεν είναι καλά, οι Αρκάδες είναι μπροστά σε μια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα βρεθούν, δηλαδή, στις 4 καλύτερες ομάδες του θεσμού. 

Το 1-0 κόντρα στον Εργοτέλη από τον πρώτο αγώνα δεν δίνει περιθώρια να σκεφτούμε καν ότι η ομάδα δεν θα καταφέρει να τσεκάρει το εισιτήριό της. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν είναι αποδεκτό. Για να είμαστε ξεκάθαροι. 

Αυτό συμβαίνει και με το πολύ σημαντικό ματς κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι "κιτρινομπλέ" είναι στους 22 βαθμούς και θέλουν ΜΟΝΟ τη νίκη για να ξεμπερδεύουν με την υπόθεση "παραμονή".

Με 25 βαθμούς στην τσέπη, θα έχουν περισσότερη άνεση και θα παίζουν πιο ελεύθερα. Αφήστε δε, θα επιστρέψει κι η χαμένη ψυχολογία. 

Επίσης, το πρόγραμμα μετά ευνοεί για να έρθουν κι άλλοι βαθμοί ώστε η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ξάνθη (εκτός), Λαμία (εντός), ΑΕΛ (εκτός), Λεβαδειακός (εντός), ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), ΟΦΗ (εκτός), Πανιώνιος (εντός). Αυτή είναι η διαδρομή των Αρκάδων μέχρι το τέλος. Και σ' αυτήν πρέπει να κάνει ένα φινάλε αντάξιο των δυνατοτήτων της ομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων