ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κουρελιασμένο πνεύμα και κορμί!

Ο Αστέρας γνώρισε την τρίτη σερί ήττα μέσα στο σπίτι του. Η ομάδα, σε κάθε ματς που παίζει παρουσιάζεται όλο και πιο ταλαιπωρημένη. 

 

Παρατηρείς πως, ειδικά μετά το 60', δεν μπορούν τα κορμιά των παικτών να αντεπεξέλθουν. Ούτε σε δυνατές μονομαχίες, ούτε σε φάσεις με σπριντ. 

Παίκτες εγκεφαλικοί όπως ο Πασαλίδης, που κέρδιζαν την μπάλα πριν αυτή πάει στην περιοχή, δεν έχουν την ηρεμία τη διαύγεια να βγουν πρώτοι στην μπάλα και να καθαρίσουν τη φάση. Τα δυνατά πόδια του Κυριακόπουλου, δεν παίρνουν προσπάθειες. Ο Μουνάφο... κλάταρε, ο Ιγκλέσιας έχει μυικά προβλήματα. Ο Μανιάς από την άλλη, δεν είναι ότι ξέχασε να σκοράρει. Μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ των Αρκάδων, στην περσινή σεζόν. Κι αυτό όμως δείχνει ότι πνευματικά και σωματικά... δεν. 

Ο Καλτσάς, από την άλλη μαζί με τον Κώτσιρα είναι δυο ξεχωριστές περιπτώσεις. Είναι απ' αυτούς που βγάζουν και πάθος και δύναμη και μοιάζουν να έχουν αντοχές. Γύρω στο 70' όμως αρχίζουν - όπως είναι λογικό - να πέφτουν. 

Η ομάδα δεν μπορεί να νικήσει εύκολα, χάνει από αντιπάλους που πέρυσι ούτε κατά διάνοια δεν θα περνούσαν από το "Κολοκοτρώνης". Δεν έχει χαθεί μόνο ο αγωνιστικός προσανατολισμό αλλά το καθαρό μυαλό ώστε να τον βρουν. 

Η κόπωση έρχεται μετά. Πάνω απ' όλα είναι ότι μαζί με το σώμα έχει... πειραχτεί το μυαλό. Κι εκεί πρέπει να έρθει πάλι ένα... σοκ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων