ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μεγάλη μαγκιά, αλλά...

Η πρόκριση ήρθε, ο Αστέρας έβγαλε ψυχή, έδειξε ότι είναι ομάδα με ακλόνητο το πνεύμα αλλά η ομάδα πρέπει να διορθώσει αρκετά άμεσα!

 

 ΑΣΤΕΡΑΣΟλυμπιακός

Tί είδαμε!

Τί ζήσαμε!

Με συγχωρείτε, όμως, αλλά δεν θα πανηγυρίσω τη νίκη. Την πρόκριση, ναι. 

Και εξηγούμαι...

Η ομάδα έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα. Θέλει πολλά... άντερα για να κάνεις ό,τι όλοι θεωρούν δεδομένο. 

Για τον κόσμο, για τους παίκτες, για όσους θέλουν τον Αστέρα να νικάει, δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέρα από την πρόκριση στο ματς με την ΑΕΛ. 

Και τελικά ήρθε το ζητούμενο. Όποιος πιστεύει, ότι αυτό που πέτυχε η ομάδα μετά το 3-3 ήταν κάτι... εύκολο, κάτι για να λέμε "έλα μωρέ", δεν έχει ιδέα. 

Οι παίκτες του Παράσχου, έπρεπε να... κολλήσουν τα κομμένα πόδια τους, τα κομμάτια της ψυχής τους και να στείλουν το καναβάτσο την ΑΕΛ. Μια ομάδα που όλοι είδαμε ότι δεν πουλάει φτηνά το τομάρι της.

Ο Καλτσάς έδωσε το σύνθημα για την πρόκριση με το 4-3. Το... βλέμμα του τρελού στον πανηγυρισμό του σ' έκανε να πιστεύεις ότι αυτή τελικά με κάποιο τρόπο θα επιτευχθεί. Και κοιτάξτε πως είναι η ζωή: Το σκορ... πρόκρισης ήρθε από τον Φερνάντεθ, αυτόν που λίγο ήθελε να αποβεί μοιραίος. Όλα καλά, όμως.

Ως εδώ τα πανηγύρια κι οι χαρές. Τη νίκη δεν θα την πανηγυρίσω το ίδιο. Η ομάδα πρέπει δουλέψει πάρα πολύ στην αμυντική της λειτουργία. Έχει χαθεί ο προσανατολισμός της σ' αυτό που ήταν το δυνατό της όπλο. Πρέπει να υπάρχουν καλύτερες αντιδράσεις μέσα στην περιοχή και σαφώς να μειωθούν τα ατομικά λάθη. 

Το ματς με τον Ολυμπιακό που έρχεται δεν θα συγχωρέσει λάθη. Το ότι έχει δεχτεί η ομάδα 9 γκολ σε τρία ματς κάτι "λέει". Ακούστε το άμεσα!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων