ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τόν(σ)ους ψυχή!

Στο ποδόσφαιρο οφείλεις να έχεις πλάνο, σαφώς και το ταλέντο είναι προαπαιτούμενο όμως όλα αυτά δεν θα είχαν καμία σημασία αν η ψυχούλα σου δεν το... λέει. 

 

Πανιώνιος ΑΣΤΕΡΑΣ

Στον Αστέρα ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας των πέντε σερί αήττητων και 4 συνεχόμενων νικών είναι αυτό: η ψυχή.

 

Οι Αρκάδες, με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο τους, έχουν πλάνο, βγάζουν φάσεις, είχαν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους για 405' αλλά πάνω απ' όλα έδειξαν... άντερα όταν η κατάσταση πήγαινε να στραβώσει.

 

Ακόμα και στο ματς με την ΑΕΛ, όπου η νίκη έπρεπε πάση θυσία να έρθει, θυμίζουμε πως στο ημίχρονο δεν υπήρχε σκορ. Στο 55' ο Καλτσάς σκόραρε και έκανε τη ζωή των συμπαικτών του πιο εύκολη.

 

Το ίδιο και στη Λιβαδειά. Στο 64' ο Τόνσο σκοράρει κι ο Φερνάντεθ κάνει το 0-2 στο 90'.

 

Με τον ΠΑΣ χρειάζεται το γκολ του Φερνάντεθ στο 90' ξανά και με τον ΟΦΗ ο Τόνσο στο 87' δίνει τη νίκη. 

 

Για να παίζεις στα... κόκκινα μέχρι το 90' - και με τη βροχή να πέφτει ακατάπαυστα - χρειάζεται καρδιά, συγκέντρωση και... ψυχή. Οι Αρκάδες έχουν το ταλέντο κι έχοντας αυτό το πνεύμα στον έναν ακόμα γύρο που απομένει, τότε δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα απολύτως.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων