ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το άστρο του δεν... τυφλώνει από τύχη

Ό,τι έχει γίνει έχει γίνει! Ο Αστέρας πλέον είναι... εδώ, δυνατός και έτοιμος να κυνηγήσει ξανά τη θέση του στην πρώτη 5άδα διαψεύδοντας όσους για άλλη μία φορά έσπευσα να τον... τελειώσουν! Κι αυτό δεν είναι τυχαίο.

 

AΣΤΕΡΑΣ ΟΦΗ

Είναι γεγονός πως ο Αστέρας δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν. Γεγονός είναι επίσης ότι η ομάδα αδίκησε τον ίδιο της τον εαυτό σε ματς όπως με την Ξάνθη (εντός), τον Ατρόμητο (εκτός), τον Άρη (εκτός). Γεγονός είναι ότι την αδίκησαν κιόλας. 

Ωραία; Ωραία. Πάμε παρακάτω...

Γεγονός είναι ότι συνεργασία Παντελίδη-Αστέρα τελείωσε για το καλό και των δύο πλευρών. 

Ο κόουτς στον οποίο πιστώνεται η επιστροφή στην Ευρώπη ήθελε κάτι άλλο, όπως κι ο Αστέρας. 

Και να λοιπόν, που για άλλη μία φορά η αλλαγή αυτή δούλεψε για τους κιτρινομπλέ.

Είχα γράψει ότι ο Γιώργος Παράσχος είναι η πιο ασφαλής επιλογή για τον πάγκο της ομάδας. Κι όχι δεν το παίζω μετά Χριστόν προφήτης, απλά, στην μπάλα όταν γίνονται ορθολογικές κινήσεις δεν γίνεται να διαψευστείς. Ίσως να συμβεί 1-2 φορές. Δεν γίνεται, εξάλλου, να σου βγαίνουν κι όλα. Όταν κινείσαι όμως πάνω σ'έναν συγκεκριμένο άξονα, ξέρεις τι θες και προ πάντων πώς να το κερδίζεις, τότε έχεις μία επιλογή: Να πετύχεις!

Φυσικά, ο Αστέρας προς το παρόν, δεν έχει κατακτήσει κάτι. Αλλά, να που είναι σε θέση...  ευρωπαϊκής τροχιάς και πάλι!

Το άστρο του άρχισε να φωτίζει δυνατά και να... τυφλώνει ακόμα κι όσους είναι χρόνια τυφλωμένοι από κακία και περιμένουν πως και πως στη... γωνία για να κράξουν και να βγάλουν χολή. 

Στόχος αυτή τη στιγμή το 4Χ4 με τον ΟΦΗ, να πάει η ομάδα στους 18 βαθμούς και να κάνει πιο έντονη την επαφή της με την 5η θέση. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων