ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πολλή δουλειά και καθαρό μυαλό!

Στον Αστέρα δεν έχουν άλλη επιλογή: Το μόνο που οφείλουν άπαντες να κάνουν είναι να βάλουν το κεφάλι κάτω, να δουλέψουν πολύ και να έχουν καθαρή κρίση μέσα στο ματς ώστε να εκμεταλλεύονται τις στιγμές τους.

 

Στο ματς με την Ξάνθη δεν έφταιγε ούτε η τύχη ούτε κάτι άλλο. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη έκαναν πολλά πράγματα καλά. 

Πρέσαραν, δημιούργησαν φάσεις, περιόρισαν τον αντίπαλο, ήταν πιεστικοί στο πρώτο μέρος, προσπάθησαν να απαντήσουν μετά το γκολ που δέχτηκαν. 

Μία ολιγωρία στην άμυνα και μερικές... θολωμένες αποφάσεις ήταν τα στοιχεία που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Σάββας Παντελίδης θέλει κινήσεις - και καλά κάνει, μιας και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι θέλει κάτι παραπάνω. 

Οι παίκτες που έχει πρέπει να γίνουν πιο αποτελεσματικοί. Ο Μανιάς πρέπει να... ταΐζεται περισσότερο, ο Τόνσο πρέπει να γίνει πιο καθοριστικός. Ο Καλτσάς έχει ανέβει αισθητά στα τελευταία δύο ματς, στην εξίσωση πρέπει να μπει κι ο Μαρκ Φερνάντεθ ενώ ο Τσιλιανίδης είναι αρκετά καλός, έχει τεράστια συμμετοχή στο δημιουργικό κομμάτι απλά πρέπει κι αυτός να γίνει πιο αποτελεσματικός. 

Η ομάδα, οφείλει να δουλέψει στην τελική. Πώς; Αυτό το ξέρει ο κόουτς αλλά κι οι παίκτες. Στο τακτικό κομμάτι, ο Αστέρα όπου κι αν παίξει κόντρα στον οποιοδήποτε παίρνει συγχαρητήρια. Τα "μπράβο" όμως δεν δίνουν βαθμούς. Αυτά που δίνουν είναι τα γκολ. Και εκεί η ομάδα "πονάει".

Με 7 γκολ οι Αρκάδες διαθέτουν επίθεση που δεν απειλεί ιδιαίτερα -  πίσω από τους ΟΦΗ-Λεβαδειακό με 6 γκολ και ΑΕΛ-ΠΑΣ με 5 ενώ ο Απόλλων είναι μακράν η χειρότερη επίθεση με ένα γκολ.

Η ποιότητα υπάρχει, η ομάδα δουλεύει καλά... Ο διακόπτης θα γυρίσει μόλις οι ίδιοι το αποφασίσουν και το αποδείξουν στο γήπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων