ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Αστέρας σε θέλει και με... τους Απόλλωνες!

Ξέρεις πολύ καλά πλέον ότι δεν χρειάζεται να παίξει με την... Τότεναμ ο Αστέρας για να πάρεις θέση στην εξέδρα. Για να πάρεις το κασκόλ σου και να βρεθείς στο "Κολοκοτρώνης". Με τους... Απόλλωνες σε θέλει η ομάδα! 

 ΑΣΤΕΡΑΣ Απόλλων Σμύρνης

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό χωρίς να έχει αυτή τη στιγμή βαθμό.

Μέσα από αυτή τη σειρά αγώνων μέτρησαν τις δυνάμεις τους, (απ)έδειξαν για ακόμη μια φορά το πόσο δυνατοί είναι και ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από κανέναν. 

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι έχουμε και λέμε: Προπονητής με συγκεκριμένα "θέλω", παίκτες που αφομοιώνουν τη δουλειά που γίνεται κι αυτό το βγάζουν στο γήπεδο. Μια διοίκηση που όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κάνει την Τρίπολη σημείο τεράστιων ποδοσφαιρικών γεγονότων.

Η πόλη αυτή κι οι πολίτες της, πρέπει να ξεφύγουν από τον ρόλο του άψογου "οικοδεσπότη", όταν υπάρχει ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός στην πόλη. Να γεμίζει δηλαδή το γήπεδο όταν θα έρθει στην πόλη ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, η Χιμπέρνιαν, η Τότεναμ, η Μπεσίκτας ή δεν ξέρουμε και 'μεις ποιος άλλος. Πρέπει να πράττει το ίδιο και με όλους τους άλλους αντιπάλους.

Ο Αστέρας, έχει εξελιχθεί όλα αυτά τα χρόνια σε μία από τις δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οφείλει ο κάθε Αρκάς, ο κάθε Πελοποννήσιος να δηλώνει "παρών" στο γήπεδο ακόμα κι όταν ο αντίπαλος είναι ο Απόλλων Σμύρνης. Τέτοια ματς και τέτοιες νίκες έχουν στείλει την ομάδα στην Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια.

Η μπάλα δεν έχει... χρώμα, δυναμική. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να μετράς τα δεδομένα. Κι αυτά σε οδηγούν στον γκισέ να βγάζεις εισιτήριο. Με τα 10-15 ευρώ που δίνεις (σεβαστό ποσό, πόσω δε για την εποχή) βλέπεις μια υγιής ομάδα, με βάσεις, με γήπεδο, με υποδομές, με ακαδημίες, με προπονητές, με όραμα, με φιλοδοξίες.

Ο Αστέρας δεν είναι πια ομάδα της επαρχίας. Είναι, απλά, ο Αστέρας. Και δυστυχώς ο κόσμος δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τη δυναμική του. Δεν είναι τυχαίο ότι στο "Καραϊσκάκης" άπαντες σχολίαζαν με θετικά λόγια τους κιτρινομπλέ. Άπαντες συμφωνούσαν σε ένα πράγμα: "Ο Αστέρας δεν αξίζει να είναι στο μηδέν".

Αξίζει όμως και μια πιο δυνατή φωνή. Και αυτήν τη φωνή την έχεις εσύ. Απόδειξέ το! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων