ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν έχασε το πνεύμα του!

Πάλεψε,  ίδρωσε, μάτωσε και τελικά έχασε το εισιτήριο για την επόμενη φάση των προκριματικών δεν έχασε όμως το πνεύμα του. Ο Αστέρας έχει ένα "αύριο" για το οποίο όμως πρέπει να φτιάξει πολλά!

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Μπράβο στον Σάββα Παντελίδη που παρουσίασε μια ομάδα μαχητική (γνωστό στοιχείο του αυτό). Μπράβο του και για το ότι κατάφερε να διαχειριστεί την απουσία του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, από τη στιγμή που ο Ματρικάρντι ήταν ανέτοιμος. 

Μπράβο και στους παίκτες που το πάλεψαν, τα έδωσαν όλα αλλά... Κάτι η κόκκινη του Μανιά, κάτι τα πολλά νεύρα, κάτι κι η ατυχία, κάτι και το πέναλτι που δεν δόθηκε από το Γάλλο ρέφερι φέρνουν τον Αστέρα να στρέφει την προσοχή του αποκλειστικά στην ελληνική πραγματικότητα.

Η ομάδα, έπαιξε σχεδόν όλο το δεύτερο 45λεπτο με 10 παίκτες - ακόμα και έτσι ωστόσο δεν λύγισε. Ούτε αυτή ούτε το πνεύμα της. Αντίθετα μέσα απ' αυτήν την ατυχία, βγήκε περισσότερος εγωισμός, περισσότερο πείσμα, μεγαλύτερη θέληση για την πρόκριση. 

Με το σκορ να είναι 0-1 και με 10 παίκτες, η Χιμπέρνιαν έδειξε να τα έχει... χαμένα. Ο Ιγκλέσιας κι ο Δουβίκας θα μπορούσαν να έχουν... τελειώσει τους Σκωτσέζους. Στον αρχηγό έλειψε η ευστοχία, στον Τάσο το καθαρό μυαλό σε δύο περιπτώσεις. Συμβαίνουν αυτά. 

Ο Τσιλιανίδης έκανε τρομερή κίνηση στο γκολ. Το άδειασμα που κάνει στον αντίπαλό του όπως υποδέχεται την μπάλα είναι... οδηγός για το πως πρέπει να σπας κάθετα την αντίπαλη άμυνα.

Ο Τριανταφυλλόπουλος για ακόμη μια φορά - ειδικά προς το τέλος - που η κούραση έβγαινε όλο και περισσότερο ήταν απροσπέλαστος. Κώτσιρας-Κυριακόπουλος; Τι να πούμε γι' αυτά τα παιδιά! Τρομεροί, ειδικά χθες ο Γιάννης έκανε εξαιρετικό ματς. 

Όλα τα παιδιά κράτησαν ψηλά το πνεύμα τους, την αγωνιστικότητά τους και δείχνουν ότι το... αύριο είναι δικό τους. Εμπιστοσύνη και κοντά στην ομάδα αυτήν! Τίποτα άλλο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων