ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστέρας... πολυτελείας!

Τα τέσσερα νέα πρόσωπα στην 11άδα, ο πιο γεμάτος πάγκος κι ο ανταγωνισμός σε κάθε θέση που θα κάνει τον Αστέρα ακόμα πιο δυνατό.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κινήθηκε ταχύτητα σ' αυτό το μεταγραφικό παζάρι και με τη μεταγραφή του αριστερού μπακ θα είναι έτοιμος για τις ευρωπαϊκές του διοργανώσεις.

Η επιτυχία αυτής της ομάδας είναι ότι εκτός των Γιαννούλη-Μπέρτου που δεν ανανέωσαν το συμβόλαιό τους, ο Αστέρας δεν έχασε άλλη βασική του μονάδα! Με τον Βλάχο και τον Κώτσιρα να έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική χρονιά έχει κλείσει τα δεξιά, ενώ εκτός από τον Κυριακόπουλο μένει να δούμε ποιος θα έρθει για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα μεγάλωσε ο ανταγωνισμός στον άσο με τον Παπαδόπουλο να θέλει να μοιραστεί τα γάντια με τον Αθανασιάδη, που έχασε μόλις 9' στο ματς με τον Πλατανιά αφήνοντας την θέση του στον Τσιφτσή.

Ο Μαρκ Φερνάντεθ θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο των εξτρέμ, μιας κι ο Ισνάλντο δεν έπεισε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει κι από εκεί και πέρα, ο Βαλιέντε θα είναι πίσω από τον Ιγκλέσιας. Θα έρθει ένας για να καλύπτει το κενό του Μουνάφο, όπως κι ένα στόπερ που θα καλύψει το κενό του αναπληρωματικού Σελίν, μιας και το δίδυμο Τριανταφυλλόπουλος-Πασαλίδης δεν... σπάσει (εκτός κι αν έρθει μεταγραφή για κάποιον).

Όσον αφορά στον οργανωτή ο Ρόλε θα ξεκινήσει να έχει αυτόν τον ρόλο που πέρυσι είχε ο Τόνσο, ενώ στην θέση αυτήν θα υπάρχει κι ο Σάλας. 

Μια ομάδα λοιπόν, ίδια με πέρυσι, που θα έχει μόλις 4 καινούργια πρόσωπα σε σχέση με την περσινή ομάδα. Μια ομάδα, που θα έχει περισσότερη ποιότητα στον πάγκο της και τα χέρια του Σάββα Παντελίδη θα είναι πιο... λυμένα όταν θα έχει να αντιμετωπίσει κάποιον τραυματισμό ή τιμωρία.

Ένας νέος Αστέρας πιο... καλογυαλισμένος, που θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τι άλλο θα έχει να μας δώσει μέσα στο παιχνίδι του. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων