ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χαλαρώστε και κάντε τα μπανάκια σας!

Η σεζόν ολοκληρώθηκε, οι παίκτες απολαμβάνουν τις διακοπές του κι οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν το σχεδιασμό. Εναν σχεδιασμό που προκαλεί... εκνευρισμό από το πόσο άψογα εκτελείται! 

 

Ρεάλ Λίβερπουλ

Στον ΑΣΤΕΡΑ, πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, ήξεραν τις κινήσεις που θα κάνουν. Κι αυτές είναι μετρημένες. Ο Σάββας Παντελίδης έχει στα χέρια του ένα ρόστερ που ναι μεν δεν είναι δικό του αλλά το έχει δουλέψει πολύ, το έχει εξελίξει και ξέρει τι θέλει και τι όχι για να κάνει την ομάδα ακόμα καλύτερη. 

Τα κουκιά είναι... μετρημένα λοιπόν, από τη στιγμή που ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ανεβάσει τον ανταγωνισμό στον "1", ενώ ο Μαρκ Φερνάντεθ θα έρθει για να δώσει το κάτι παραπάνω στα φτερά. 

Από εκεί και πέρα, οι Μπέρτος, Γιαννούλης δεν ανανεώνουν με την ομάδα κι οι Βλάχος - Κατράνης φαντάζουν ως οι αντικαταστάτες τους. Με τους Κώτσιρα και Κυριακόπουλο που φέτος έκαναν... παπάδες, τα άκρα της άμυνας είναι έτοιμα. Αν δεν "σπάσει" και το δίδυμο στα στόπερ μες τους Πασαλίδη-Τριανταφυλλόπουλο οι κολώνες της άμυνας θα οδηγήσουν την ομάδα και του χρόνου, ενώ θα αποκτηθεί ακόμα ένας κεντρικός αμυντικός από τη στιγμή που ο Σελίν θα συνεχίσει στην ΜΤΚ.

Ετσι, μένει να δούμε ποιοι θα έρθουν να ενισχύσουν τον άξονα πίσω από τους Μουνάφο-Ιγκλέσιας και φυσικά ποιος θα πάρει στα χέρια του την μπαγκέτα του οργανωτή, δεδομένου ότι ο Τόνσο ψάχνει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ο Αστέρας, λοιπόν, έχει κινηθεί υποδειγματικά στη μεταγραφική περίοδο και το ρόστερ θα είναι αν όχι 100%, τουλάχιστον, 90% διαμορφωμένο με την έναρξη της προετοιμασίας σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα.

Κάντε τα μπανάκια σας με ηρεμία, η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο. Αν ρίξετε, δε, μια ματιά το τί γίνεται σε άλλες ομάδες θα καταλάβετε ότι η ηρεμία που υπάρχει στην ομάδα σ' όλους τους τομείς... σπάει νεύρα! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων