ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Asteras Bank!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι και πάλι στην Ευρώπη! Γιατί; Γιατί αυτή η ομάδα έχει... ασφάλεια σ' όλους τους τομείς!

 

Ρεάλ Λίβερπουλ

Αγωνιστικά, τα έχουμε αναλύσει. Τα έχουμε πει. Ψυχολογικά; Το ίδιο. Για τον παράγοντα "Παντελίδη"; Επίσης.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ λοιπόν είναι και πάλι στην Ευρώπη. Και πάλι θα εκπροσωπήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στο Europa League και πάλι κάνει την Πελοπόννησο περήφανη, για άλλη μία φορά αποδεικνύει πως στη ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

Μπάκος - Καϋμενάκης: Τα αφεντικά της ομάδας, βλέποντας στην αρχή της σεζόν ότι το... καράβι οδηγείται σε ξέρα, άλλαξαν καπετάνιο. Έφεραν τον Παντελίδη και σήμερα απολαμβάνουν ένα όμορφο ταξίδι σε ήρεμα... ευρωπαϊκά νερά.

Παντελίδης: Ο καπετάνιος για να φέρει την ηρεμία στο πλήρωμά του έπρεπε να τους αλλάξει τη νοοτροπία. Τους έκανε ομάδα, τους έφτιαξε το... μέσα τους και τους πήρε το 10000%. Σ' αυτό είναι μετρ ο Νικαιώτης τεχνικός.

Παίκτες: Αλήθεια, ο κορμός των παικτών που τράβηξε το κουπί άφησε κάποιον με το παράπονο; Όταν κάποιος δεν ήταν στη μέρα του, ερχόταν κάποιος άλλος να τον τραβήξει και να βγάλει την ομάδα από τα δύσκολα.

Όταν δεν πήγαινε ο Μανιάς για το γκολ, θα σκόραρε ο Καλτσάς, ο Τόνσο, ο Ιγκλέσιας. Στην άμυνα οι Αθανασιάδης, Πασαλίδης και Τριανταφυλλόπουλος ήταν... τράπεζα. Δεν τους περνούσες ούτε με έμβασμα. 

Μουνάφο-Ιγκλέσιας συνέθεσαν ένα ντουέτο, το οποίο έβλεπες το πόσο καλοκουρδισμένο είναι, χαζεύοντάς τους μέσα στο γήπεδο.

Ο Καλτσάς αναγεννήθηκε με τον Παντελίδη και έκανε σούπερ σεζόν, ενώ ο Μανιάς όποτε ήταν σε... νεκρές φάσεις ερχόταν να αποδείξει ότι είναι ο πιο "καυτός" Έλληνας επιθετικός. 12 γκολ και πρώτος Έλληνας σκορερ (για να μη ξεχνιόμαστε). 

Κώτσιρας-Κυριακόπουλος: Τα δύο "εργαλεία" της ομάδας που έκαναν σούπερ δουλειά. Όποτε χρειάστηκε απέδειξαν ότι πρόκειται για παίκτες που έχουν μέσα τους την ψυχή όχι για να πλαισιώσουν απλά το ρόστερ αλλά για να πρωταγωνιστήσουν μέσα σ' αυτό.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, λοιπόν, έχει ηρεμία παντού! Σ' όλους τους τομείς και συνεχίζει. Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων