ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τώρα που δεν υπάρχουνε διόδια...

Ο Αστέρας έχει πληρώσει όσα διόδια είχε να πληρώσει, ο σεβασμός κι η αγάπη έχουν μετατραπεί σε μια τεράστια αγκαλιά και το ταξίδι όπου και να τελειώσει αυτή η σεζόν είναι πετυχημένη! 

 

Κέρκυρα ΑΣΤΕΡΑΣ  

Η διαδρομή του Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος της.

Η ομάδα έχει απελευθερωθεί από τους... δαίμονες των ολικών αλλαγών στο ρόστερ και την αστάθεια στον πάγκο της με τις δοκιμές προπονητών.

Το "όχημα" είναι στα χέρια του Σάββα Παντελίδη κι οι... επιβάτες (παίκτες) απολαμβάνουν το ταξίδι προς την Ευρώπη.

Η φετινή πορεία ολοκληρώνεται, λοιπόν. Τα τελευταία διόδια πληρώθηκαν πολύ πριν την Λιβαδειά κι η ομάδα δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν.

Κανείς "μεγάλος" δεν νίκησε φέτος δύο φορές τον Αστέρα. Κανείς "μεγάλος" δεν πέρασε από την Τρίπολη κι οι κιτρινομπλέ ΤΩΡΑ καλούνται να πάρουν τη νίκη στην Κέρκυρα, να ανεβάσουν και πάλι το ηθικό τους μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό και να κάνουν το 3 στα 3 για να είναι αυτοί που στο τέλος θα πανηγυρίσουν την 5η θέση.

Το ταξίδι, ωστόσο, όπου και να σταματήσει, η χρονιά θα είναι επιτυχημένη.

Οι βάσεις έχουν μπει. Προπονητής υπάρχει που ξέρει τί θέλει. Παίκτες και κορμός για του χρόνου που επίσης ξέρουν τι θέλουν. Κι όλοι αυτοί μαζί, κυρίως, ξέρουν ΠΟΥ ΠΑΝΕ.

Οι παρακάτω στίχοι που βγαίνουν από το στόμα της Βελεσιώτου νομίζω ότι ταιριάζουν γάντι αυτήν τη στιγμή στον Αστέρα.

"Τώρα θα δεις μες στης ψυχής τα υπόγεια

τραπέζι με ψωμί, νερό κι αλάτι

τώρα που δεν υπάρχουνε διόδια

που πέφτει σαν ζεστή βροχή η αγάπη".

Απαντες έχουν δώσει από τα βάθη της ψυχής τους ό,τι έχουν και δεν έχουν. 

Άπαντες στερήθηκαν πολλά και κόπιασαν πάρα πολύ για να αφομοιώσουν τα "θέλω" του Παντελίδη και να κερδίσουν το χειροκρότημα όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

Άπαντες, πλήρωσαν όσα διόδια παρουσιάστηκαν κι η αγάπη όλων πέφτει πάνω τους σαν μια... τεράστια αγκαλιά. Αυτή η αγκαλιά θα είναι εκεί, λοιπόν, ό,τι κι αν γίνει. Και το δεδομένο είναι πως η Ευρώπη θα είναι εκεί. Και θα τους περιμένει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων