ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Την 5η θέση θα την πάρει ο πιο σκληρός. Κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι...

Με το που επιστρέψει ο ΑΣΤΕΡΑΣ από τις διακοπές του Πάσχα θα πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να πάρει αυτό που του αξίζει: την 5η θέση, αρκεί φυσικά να δείξει τη στοιχειώδη σοβαρότητα και το... σκληρό του πρόσωπο μακριά από την Τρίπολη.

 

Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ 

Επιστρέφοντας από τις διακοπές του Πάσχα, το πρωτάθλημα θα μπει στην τελική του ευθεία. Μια ευθεία που στο τέλος της πρέπει να έχει τον ΑΣΤΕΡΑ στην 5η θέση. Και λέμε "πρέπει" όχι γιατί υπάρχει κάποια υποχρέωση, αλλά γιατί αυτή η ομάδα έχει δείξει μέσα στη χρονιά ότι την αξίζει.

Μάλιστα, θα ήταν και πιο... χαλαρή αν δεν... έβγαζε τα μάτια της σε κάποια ματς όπως με τη Λαμία στην έδρα της, τον Πανιώνιο στην έδρα του, τον Ατρόμητο στην έδρα του, την Ξάνθη στην έδρα του. Ματς που αν ήταν πιο προσεκτικός θα τον είχαν... εκτοξεύσει τώρα.

Όπως και να 'χει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν παίρνεις είτε αυτό που αξίζεις, είτε αυτό που δεν κυνήγησες τόσο. 

Το ζήτημα είναι πως έστω και έτσι, οι Αρκάδες είναι αυτή στην pole position για να πάρει την 5η θέση όντας σε θέση ισχύος σε σχέση με τους αντιπάλους τους.

Το πρόγραμμα των Αρκάδων:

Λεβαδειακός (εκτός)

Κέρκυρα (εκτός)

Απόλλων Σμύρνης (εντός)

Παναιτωλικός (εκτός)

Στο αντίστοιχο πρόγραμμα αγώνων του πρώτου γύρου, ο ΑΣΤΕΡΑΣ μάζεψε 10 βαθμούς νικώντας Λεβαδειακό, Κέρκυρα και Απόλλωνα, ενώ με τον Παναιτωλικό αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) στην Τρίπολη.

Bέβαια, τώρα καλείται να το κάνει αυτό μακριά από το σπίτι του. Όμως, ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν μασάει...

Εχει πάρει νίκες σε Ριζούπολη και Περιβόλια και ισοπαλίες σε έδρες όπως το "Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό, στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, στα Πηγάδια στην Ξάνθη και στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό.

Οι αντίπαλοι δεν τρομάζουν, σαφώς χρειάζεται προσοχή την οποία αν την έχουν οι παίκτες του Παντελίδη, θα πάρουν αυτό που μέχρι σήμερα έχουν κατακτήσει: την 5η θέση. Ακόμα κι αν δεν γίνει αυτό, όμως, όπως είπε κι ο Θοδωρής Κουνάδης "η σεζόν είναι ήδη επιτυχημένη".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων