ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ελληνικό ποδόσφαιρο: Μια μαύρη τρύπα που ούτε ο Χόκιγνκ δεν θα ανακάλυπτε

Και πάλι δράση απ' αυτό το Σαββατοκύριακο. Ας πανηγυρίσουμε, ας βγούμε στους δρόμους και ας απολαύσουμε τα... σούπερ μέτρα που πάρθηκαν και που - λογικά - έχουν λύσει το πρόβλημα της βίας! 

 

Ελλάδα Αίγυπτος

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουμε και πάλι μπάλα. Η... μπούκα του Σαββίδη με το όπλο στη μέση τιμώρησε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο εν γένει και ανέδειξε (για πολλοστή φορά) τις παθογένειες της κοινωνίας αλλά και την ανικανότητα της Κυβέρνησης να κοντρολάρει μία κατάσταση και να βρει λύση.

Τελικά, ύστερα από νομικό (πιο αυστηροποιημένο πλαίσιο) το οποίο υπογράφτηκε, θα έχουμε και πάλι μπάλα.

Ουάου! Τρομερό! Δεν έχει γίνει ξανά!

Δηλαδή, τώρα, θα σταματήσουν τα επεισόδια; Ο κόσμος θα παίρνει τα παιδιά του στο γήπεδο; Θα γίνονται ντέρμπι κανονικά; Χωρίς ξύλο, ΜΑΤ, χημικά, διακοπές, φωτοβολίδες, εισβολές οπαδών, παραγόντων;

Πρέπει να πανηγυρίζουμε, που δεν θα είμαστε πια η πιο βόρεια χώρα της Αφρικής (συγγνώμη από τις χώρες της "μαύρης ηπείρου");

Όλα αυτά θα κρατήσουν πολύ λίγο. Πέντε αγωνιστικές; Ίσως, να βγει το πρωτάθλημα το φετινό. Να πουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ένα "ουφ" ανακούφισης και να... πάμε πάλι από την αρχή.

Κάποιο οφσάιντ γκολ θα μετρήσει, κάποιο κανονικό γκολ θα ακυρωθεί, κάποιου το αίμα θα ανέβει γιατί δεν θα αντέξει την αδικία και πάλι η μπάλα θα μεταφερθεί στα πειθαρχικά όργανα της Λίγκας και κατ΄επέκταση της ΕΠΟ.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μια 'μαύρη τρύπα". Τέτοια που ούτε ο κοσμολόγος Στίβε Χόκινγκ δεν θα μπορούσε να ανακαλύψει!

Υπομονή λοιπόν μέχρι το... επόμενο. Έως τότε να... πιούμε εις υγείαν των τρομερών μέτρων πήραν οι Κυβερνώντες με τις ευλογίες της FIFA.

Y.Γ.: Φυσικά και άπαντες θέλουμε και ελπίζουμε να είναι αυτή η φορά η τελευταία που συνέβη διακοπή στο πρωτάθλημα. Η τελευταία που είδαμε επεισόδια σε γήπεδα. Η τελευταία που κάποιος πρόεδρος δεν θα νομίζει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει όταν αισθανθεί ότι τον πνίγει η αδικία. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων