ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Και τώρα...τι;

Το... λουκέτο στο ποδόσφαιρό μας, μας κάνει να... ψάχνουμε τί θα κάνουμε τη Δευτέρα που δεν θα δούμε τελικά Αστέρας-Πλατανιάς. Πώς θα περάσει η εβδομάδα στη δουλειά μας;

 

Μπαρτσελόνα Τσέλσι

Κανονικά, σήμερα θα γράφαμε για την προετοιμασία του Αστέρα για το ματς της Δευτέρας (19/3) με τον Πλατανιά

Θα γράφαμε για το στόχο της ομάδας να κάνει το 5/5 στα ματς που έρχονται, ώστε να είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρώπη.

Θα γράφαμε για παίκτες και προπονητικό τιμ, έτοιμους να τα δώσουν όλα για να γίνει η ολική επαναφορά του Αστέρα εκεί που αξίζει, εκεί που με το σπαθί του έχει κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια, τα λίγα αυτά χρόνια: Στην Ευρώπη και στo Europa League, διοργάνωση που συμμετέχουν ομάδες όπως οι Μίλαν, Άρσεναλ, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο...

Θα ψάχναμε να βρούμε τα νέα του αντιπάλου, εν προκειμένω του Πλατανιά. Ο Θοδωρής Κουνάδης θα ετοίμαζε την προαναγγελία, ο Χρήστος Καρνέζης θα ετοιμαζόταν να πάει στο "Κολοκοτρώνης" για την περιγραφή, θα περίμενε να βάλει στη συλλογή του ακόμα ένα (αγαπημένο) του match programme, ο Κώστας Νεζερίτης θα σας κρατούσε συντροφιά με το live της αναμέτρησης μέσα από το Arcadia Sports και η αφεντιά μου θα έγραφε το ματς και αργότερα την κριτική.

Θα περιμέναμε τις συνεντεύξεις Τύπου να βγουν live στον αέρα του Arcadia 93.8 και αργότερα εσείς θα μπαίνατε να διαβάσετε τα νέα, το ρεπορτάζ... Τί είδατε και τί όχι. Τι δεν έπιασε η κάμερα της Nova. Τα μαγαζιά της περιοχής γύρω από το γήπεδο θα είχαν κόσμο. Άλλοι θα έτρωγαν, άλλοι θα έπιναν καφέ πριν το ματς, άλλοι θα άφηναν τη δουλειά τους για να προλάβουν τη σέντρα.

Τώρα, τι; Τι θα κάνουμε τη Δευτέρα που θα έρθει;

Όσο κι αν κάποιοι επιμένουν να λένε "ας σταματήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο", "ας αφανιστεί", είναι επικίνδυνοι.

Φαντάζομαι ότι όλοι αυτοί μεγάλωσαν με La Liga και Premier League... Εννοείται ότι παρακολουθούμε κι αυτά τα πρωταθλήματα, αλλά ρε μάγκες, εγώ προσωπικά φτιάχνομαι με τα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, περιμένω να δω που θα το... πάει ο Ατρόμητος, αγωνιώ να δω αν θα επιστρέψει ο Αστέρας στην Ευρώπη, θέλω να δω αν παιδιά που έχουν βάλει στοίχημα να παίξουν μπάλα όπως οι Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Δουβίκας και άλλοι, θα καταφέρουν όντως να παίξουν.

Το δικό μας προϊόν, τα δικά μας παιδιά, τη δική μας δουλειά... Αυτά θέλουμε. Φυσικά για όλα αυτά έχουν ευθύνη τεράστια και τα ΜΜΕ, αλλά η βούληση παραγόντων και κυρίως τω κυβερνήσεων είναι πάνω απ’ όλα. Αυτοί πρέπει να βρουν λύσεις.

Όμως, επιτρέψτε μου να πιστεύω πως το "πονάει χέρι, κόβει χέρι", είναι μόνο γι αυτούς που δεν έχουν το θάρρος και το θράσος να κουνήσουν τα νερά και να προχωρήσουν στην τιμωρία όσων οδηγούν το ποδόσφαιρό μας στον σκοταδισμό.

Αυτά. Καληνύχτα και... καλό ξημέρωμα (;)

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων