ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ παίζει για τα... παντελόνια του!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι το παράδειγμα που πρέπει να φωτίσει τη φιλοσοφία και τη στάση των περισσότερων ομάδων. Αν θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω...

 ΑΣΤΕΡΑΣ Ξάνθη

 

Θα συμφωνήσουμε ότι το ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρό μας ειδικά μας έχει δώσει ουκ ολίγες φορές αφορμές για να το κοιτάξουμε με καχυποψία.

Θα συμφωνήσουμε όμως ότι υπάρχουν και παραδείγματα που πρέπει να τα κοιτάζουμε με θαυμασμό. Να τα καμαρώνουμε και, γιατί όχι, να τα ακολουθούμε. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, κόντρα στις καχυποψίες, στις μουρμούρες, στις κουβέντες του... καφενείου ότι "θα δώσει το ματς στον Ολυμπιακό, του χρωστάει για τους παίκτες του πούλησε", απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι έχει μάθει να παίζει για την ψυχή του, για την πάρτη του, για τον κόσμο του, για την ιστορία του. Δεν το έκανε για να το αποδείξει. Για να είμαστε ακριβείς, έτσι έχει μάθει, έτσι πορεύεται. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα.

Γι αυτό εξάλλου και... βγάζει την ψυχή στους αντιπάλους του και δη όταν αυτοί είναι από το λεγόμενο "Βig 4". Ξέρετε, αυτές τις ομάδες που "για να πετύχεις τους στόχους σου πρέπει να ανέβεις στο... άρμα τους", όπως λένε πολλοί... Ε, ο ΑΣΤΕΡΑΣ τους... κυνηγάει όλους, όπως κυνηγάει και τους στόχους του.

Οι Αρκάδες, έχουν παίξει φέτος τρεις φορές με τον Ολυμπιακό με τον οποίο μετρούν δύο ισοπαλίες (1-1 αμφότερες) ενώ έχασαν στο "Καραϊσκάκης" για το Κύπελλο, σ' ένα ματς όπου χρειάστηκε το πέναλτι του Ζουμά στον Μπεν για να ξεκλειδώσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας μια άκρως αγχωτική νίκη με 2-1.

Νίκησε την ΑΕΚ στην έδρα του, το ίδιο έκανε και με τον Παναθηναϊκό απ' όπου και ξεκίνησε να χτίζει το αήττητο των 8 σερί αγωνιστικών. 

Μόνο από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έχει ηττηθεί.

Η πορεία των 11 αγωνιστικών που απομένει έχει μόνο ένα δρόμο για τον ΑΣΤΕΡΑ: Αυτόν που οδηγεί στην 5η θέση και στην επιστροφή στην Ευρώπη. και αυτόν είναι... αναγκασμένος να περπατήσουν ο Σάββας Παντελίδης κι οι παίκτες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων