ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με το δικό του... δέρμα!

Οι τρεις βαθμοί με την ΑΕΛ είναι το λιγότερο. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έδειξε ότι είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα που το ρόστερ της έχει παίκτες για να κάνουν ό,τι τους λέει ο προπονητής τους.

Λαμία ΑΣΤΕΡΑΣ

Στο προηγούμενο κείμενο είχα αναφερθεί σε κάτι που αν δεν υπάρχει σε ό,τι κι αν κάνουμε στη ζωή μας, δεν υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την εμπιστοσύνη.

Στοιχείο που το είδαμε και κόντρα στην ΑΕΛ. Οι Αρκάδες, είναι οι μόνοι που δεν έχουν κάνει μεταγραφές. Κι ο ΠΑΣ δεν έχει κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι αλλά αναμένεται να κάνουν τρία "χτυπήματα".

Ο Σάββας Παντελίδης, λοιπόν, ύστερα από μια εβδομάδα με αρκετά προβλήματα φρόντισε να δουλέψει με τους παίκτες του πολύ πάνω στο μυαλό τους. Η ομάδα αυτή, πνευματικά είναι αλύγιστη και έτσι έχει επιτευχθεί το αήττητο των 8 σερί αγωνιστικών.

Αν νομίζετε ότι είναι εύκολο για έναν κόουτς και τους παίκτες του κάθε εβδομάδα να παίζουν με διαφορετική (είτε λίγο είτε πολύ) 11άδα, πλανάστε. 

Οι κιτρινομπλέ, λοιπόν, είχαν στην 11άδα τους Μπέρτο, Κυριακόπουλο, Μαντίντα. Τρεις παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμό το προηγούμενο διάστημα και αναμένεται στο δεύτερο μισό να βοηθήσουν. Οι δύο πρώτοι, βέβαια, το έκαναν και κόντρα στους "βυσσινί". Ο πρώτος είχε την ασίστ στο 1-0 κι ο δεύτερος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο Γκαμπονέζος πρέπει να βρει ρυθμό και να βάλει διάρκεια στο παιχνίδι του - και περισσότερη ουσία. 

Παρά, λοιπόν, τις απουσίες των Γιαννούλη, Τσιλιανίδη, Σελίν, Καλτσά, Δουβίκα και τις αποχωρήσεις τον Ιγκόρ Σίλβα και Τσουκαλά, αυτή η ομάδα φρόντισε να καλύψει τις πληγές της με το δικό της... δέρμα.

Αντζουλάς, Χριστόπουλος και Γλέζος έρχονται από την ομάδα Νέων να αποδείξουν την πόσο καλή δουλειά γίνεται στα τμήματα υποδομών ενώ ο Ντουντού προσπάθησε να βοηθήσει μετά από καιρό.

Όσο για μεταγραφές; Ο Παντελίδης το είπε ξεκάθαρα: "Δεν θα πάρουμε παίκτες, απλά για να πάρουμε".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων