ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Θέλει και λίγη τύχη!

Κόντρα στον Ατρόμητο, ο Αστέρας είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, είχε όμως για ακόμη μια φορά την τύχη απέναντί του! 

 

ΠΑΣ Γιάννινα ΑΣΤΕΡΑΣ

To ματς με τον Ατρόμητο πέρασε, οι παίκτες ήδη διανύουν εβδομάδα διακοπών ώστε από τις 28/12 να πέσουν άπαντες με τα μούτρα στη δουλειά.

Μέχρι στιγμής, ουδείς έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι ο καθένας που βρίσκεται στην ομάδα, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο, έχει... ματώσει για να είναι η ομάδα σήμερα σε θέση να διεκδικεί στα ίσια την επιστροφή της στην 5άδα.

Ειδικά με τον Παντελίδη στον πάγκο, βλέπουμε παίκτες να τα δίνουν όλα κάθε εβδομάδα. Κάποιες φορές τους βγαίνει, κάποιες άλλες όχι. Κάποιες φορές όσα δουλεύονται στις προπονήσεις μετουσιώνονται σε γκολ και νίκες και κάποιες άλλες, όχι. Ετσι είναι.

Αυτό έγινε και την Τετάρτη (20/12) απέναντι στον Ατρόμητο, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των "16" του Κυπέλλου. Το ίδιο είχε συμβεί και στο Περιστέρι όταν οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στο Περιστέρι για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. 

Θυμάστε τότε τί είχε συμβεί; 

Μόλις στο 12' ο Γιαννιώτης προλαβαίνει τον Δουβίκα, δεν γίνεται το 1-0 για τον Αστέρα, ο Αθανασιάδης σώζει την ομάδα του στην κεφαλιά του Βασιλακάκη και στο 29' ο Μάντσον βάζει το γκολ του ζωής του. Στο 38' ο Καλτσάς βλέπει την κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα που δεν έκανε και το ματς τελειώνει ουσιαστικά στο 61' με την αποβολή του Ιγκλέσιας.

Για τύχη ούτε που να γίνει λόγος. Κανένα πλάνο δεν πρόλαβε να πάρει θέση στον αγωνιστικό χώρο και το αστέρι εκείνη τη μέρα είχε μπλε χρώμα. Το κίτρινο είχε σβήσει σχεδόν από την αρχή.

Πάμε στο τελευταίο ματς της Τετάρτης. Μόλις στο 9' ο Τριανταφυλλόπουλος κάνει ένα λάθος. Βασικά, κάνει ΤΟ λάθος, ο Βασιλακάκης δεν συγχωρεί και γίνεται το 1-0 με ένα μονοκόμματο σουτ. Το γκολ προήλθε από λάθος του, όχι από οργανωμένη επίθεση του αντιπάλου. Και μάλιστα από έναν παίκτη που δεν συνηθίζει σε σπασμωδικές κινήσεις, αλλά ποδόσφαιρο είναι και αυτά γίνονται και θα γίνονται.

Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας θα μπορούσε να κάνει το 1-1, προκαλώντας την τύχη του αλλά εκείνη ήταν απέναντί του. Ο Μανιάς απέναντι από τον Μίρκοβιτς αστοχεί, το ίδιο κάνει και σε κενή εστία στο δεύτερο μέρος όταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε βγει από την εστία του, ενώ κι ο Χατζηισαΐας έπεσε στα πόδια του σώζοντας την ομάδα του. Οι Αρκάδες πίεσαν, το πάλεψαν, δημιούργησαν φάσεις αλλά δεν τους βγήκε, παρόλο που πέταξαν το πρώτο ημίχρονο. Λίγη τύχη αν υπήρχε, τουλάχιστον, δεν θα έχαναν. Δεδομένα. Λίγη, έστω, απ' αυτήν που είχε η ομάδα του Κάναντι.

Ποιος ξέρει, μπoρεί η τύχη να έρθει μαζεμένη στην ρεβάνς της Αθήνας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων