ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν αποτελεί τυχαία... παράδειγμα!

Στην Τρίπολη εδώ και (τουλάχιστον) 11 χρόνια έχει ξεκινήσει να χτίζεται στην πόλη ένα ποδοσφαιρικό παράδειγμα.

ΑΣΤΕΡΑΣ Παναιτωλικός

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα της επαρχίας τα τελευταία χρόνια, με παρουσία στους ομίλους του Europa League, στην πρώτη 5άδα της Super League και φυσικά πηγαίνοντας στον τελικό του Κυπέλλου. 

Είναι παράδειγμα γιατί κατάφερε να πάρει παίκτες που δεν ήταν γνωστοί και να τους δημιουργήσει ποδοσφαιρική υπεραξία (Φορτούνης, Μπακασέτας, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Γιάννου, Ράγιος).

Είναι παράδειγμα γιατί επένδυσε σε εγκαταστάσεις. Οι Μπάκος και Καϋμενάκης, πέρα από την πάντα ανταγωνιστική ομάδα που φροντίζουν να έχουν, προχώρησαν στη δημιουργία χώρων στο "Κολοκοτρώνης" ικανούς να προσφέρουν υψηλής ποιότητας παροχών στους παίκτες.

Δημιουργήθηκαν προπονητικοί χώροι μέχρι και για τις ακαδημίες. Στο πλάνο  ήταν να αρχίσουν να παίζουν παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας και αυτό έχει ξεκινήσει να γίνεται τα τελευταία δύο χρονιά. Για τις ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ μόνο καλά λόγια ακούς στην πιάτσα, άνθρωποι που ξέρουν συγκαταλέγουν τις Ακαδημίες στο top-5 του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ίσως και να είναι λίγο αυστηροί. Η δουλειά που γίνεται πάνω στα παιδιά είναι κορυφαίου επιπέδου

Πρόπερσι το καλοκαίρι δεν δίστασαν να αλλάξουν σχεδόν όλο το ρόστερ! Εγινε κριτική, υπήρξε γκρίνια. Δαπανήθηκε όμως πακτωλός χρημάτων για να έρθουν παίκτες όπως οι Καλτσάς, Μανιάς, Τσουκαλάς, Μπέρτος. Υπήρχε συγκεκριμένο "θέλω" στο μυαλό όλων της ομάδας. Η χρονιά πέρυσι δεν... πήγε. Και το καλοκαίρι με τα γνωστά υλικά και φυσικά κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές φτάσαμε στο... σήμερα.

Τα υλικά υπήρχαν όμως κάτι δεν... κούμπωνε με τις επιλογές στην τεχνική ηγεσία. Χάβος, Ελευθερόπουλος, Βεργέτης δεν κατάφεραν να βρουν το... κουμπί και να κάνουν τον ΑΣΤΕΡΑ να λάμψει ξανά.

Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Παντελίδης. Τόλμησαν σε μια νέα αλλαγή προπονητή και αυτή τη φορά δεν έκαναν λάθος. Προσοχή! Δεν λέμε ότι με ένα σερί 5 στα 5 θα έρθει το Champions League. Βλέπουμε όμως πως στον ΑΣΤΕΡΑ έχει επιστρέψει η κανονικότητα. Εχει επιστρέψει η διάθεση για μπάλα, η όρεξη για πολλή δουλειά. Το ένα αποτέλεσμα φέρνει το άλλο και όλα μαζί κάνουν τον... ήλιο να γυρίζει. Σε μια πόλη που τα σύννεφα κι η βροχή δεν λείπουν ούτε τον Δεκαπενταύγουστο, οι κιτρινομπλέ κάνουν τον... ήλιο να λάμπει δυνατά! Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι που περιβάλλουν την ομάδα τολμούν κάθε μέρα. Από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο.

Το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν έγινε και δεν γίνεται μόνο με λεφτά ή μόνο με "θέλω" και λόγια. Όλα γίνονται με πράξεις και συνεχή, αδιάκοπη δουλειά. Γι αυτό κι ο Παντελίδης φαίνεται να έχει ταιριάξει... γάντι. Το μόνο που λέει είναι "δουλειά", "κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς και όχι την Ευρώπη". Τα πιστεύει, δεν τα λέει έτσι. Τα υπόλοιπα από τους παίκτες στο γήπεδο, στο ματς με τον Παναιτωλικό. Πολύ σημαντικό να βγει το 2017 με 6 στα 6. Αυτός είναι ο μόνος στόχος. Μέχρι το... 7 στα 7.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων