ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κοιτάξτε, επιτέλους, τί αξίζετε!

Η νίκη με τον Παναθηναϊκό πρέπει να πεισμώσει τον καθένα στον ΑΣΤΕΡΑ και κόντρα στον Πλατανιά να δοθεί απάντηση στο ερώτημα "πώς γίνεται αυτή η ομάδα να είναι προτελευταία";

 

  Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

Διαβάζοντας τον Θοδωρή Τσούτσο θα συμφωνήσω απόλυτα με όσα γράφει. "Όχι όπως τότε με την ΑΕΚ, προσοχή!".

Βλέποντας και τη βαθμολογία γεννάται το ερώτημα "πώς στο καλό είναι δυνατόν να είναι αυτή η ομάδα προτελευταία με 9 βαθμούς μαζί με τον Παναιτωλικό";

Μιλάμε για 9 βαθμούς εκ των οποίων οι 7 έχουν έρθει με τους "μεγάλους" (1 με Ολυμπιακός, 3 με ΑΕΚ,3 με Παναθηναϊκό).

Όχι πως αδικήθηκε η ομάδα κάπου ή ότι άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω. Αυτό είναι άλλο ζήτημα και δεν θα ασχοληθούμε με "αν". Υποθέσεις δεν κάνουμε. 

Κανονικά θα πρέπει να τα βάζει με τον εαυτό του ο κάθε παίκτης του ΑΣΤΕΡΑ. Να κάνει την αυτοκριτική του, να βάλει τον εαυτό του μπροστά στον εαυτό του και να δει βαθιά μέσα σ΄αυτόν.

Ταλέντο υπάρχει, ομοιογένεια αποκτάται, αμυντικά υπάρχει δέσιμο. Αυτό που λείπει είναι να βγουν στον αγωνιστικό χώρο οι ικανότητες κάποιων παικτών που αποκτήθηκαν για να ηγούνται της ομάδας, όταν κάτι πάει να στραβώσει. Παίκτες όπως οι Ισνάλντο, Μανιάς, Καλτσάς, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, μπορούν να δώσουν στο μεσοεπιθετικό κομμάτι το κάτι παραπάνω. 

Άπαντες, λοιπόν, ξέρουν τί πρέπει να κάνουν ώστε οι κιτρινομπλέ να μην πανηγυρίζουν μόνο μεγάλες νίκες κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους.

Ο Πλατανιάς είναι ένας σοβαρός αντίπαλος αλλά εκεί θα γίνει μέτρηση στο κατά πόσο μπορεί να υπάρχει διάρκεια στα καλά αποτελέσματα απέναντι σε ομάδες που μπορεί ο ΑΣΤΕΡΑΣ να παίρνει σημαντικά τρίποντα που θα τον φέρουν ξανά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων