ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο πολύς σεβασμός βλάπτει!

Τί έχουν διδάξει στον ΑΣΤΕΡΑ οι αναμετρήσεις με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: Τί πρέπει να κάνουν οι Αρκάδες κόντρα στον Παναθηναϊκό; Οι απαντήσεις έχουν ήδη δοθεί.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Παναθηναϊκός

Το Σάββατο (4/11, 19:30) ο ΑΣΤΕΡΑΣ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Κολοκοτρώνης».

Έτσι, κλείνει στον πρώτο γύρο τις... κόντρες του με τους «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από τους εννιά βαθμούς που θα διεκδίκησαν, οι Αρκάδες, σ' αυτά τα ματς πήραν τους τέσσερις, ενώ συνολικά έχουν μόλις έξι - μέχρι στιγμής.

Κόντρα στα... θηρία, λοιπόν, ο ΑΣΤΕΡΑΣ τα καταφέρνει μια χαρά.

Απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» πήρε βαθμό. Με την ΑΕΚ πανηγύρισε την πρώτη του - και μοναδική έως τώρα - νίκη στο  φετινό πρωτάθλημα και στην Τούμπα έχασε το ματς στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ μπορεί δεν... φόρτσαρε. Το 2-0 του είχε κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Όμως κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ έδειξε ότι ο τόσος... σεβασμός στο πρώτο μέρος ήταν αχρείαστος. Αυτό του το δίδαξαν, εξάλλου κι οι αναμετρήσεις που προείπαμε. 

Οι Αρκάδες κόντρα στους "πράσινους" οφείλουν να παραμείνουν πιστοί στο δικό τους πλάνο. Να μελετήσουν, σαφώς αυτό του αντιπάλου αλλά να μην παρεκκλίνουν από τον δικό τους σκοπό, που δεν είναι άλλος από το να πάνε τον αντίπαλο στα... άκρα. Εκεί που οι σέντρες θα σταματούν στους πύργους Τριανταφυλλόπουλο, Σελίν ή Πασαλίδη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων