ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τους βγάζει την ψυχή γιατί έχει... ψυχή!

Τί κι αν έπαιζε με 10 παίκτες από το 38' και με 9 για πάνω από μισή ώρα; Ο ΑΣΤΕΡΑΣ για ακόμη μία φορά ήταν... σκληρό καρύδι! Κι αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

 

Τίποτα δε είναι τυχαίο. Όλα έρχονται μέσα από πολύ σκληρή δουλειά, από συγκεκριμένο πλάνο και παίκτες με... άντερα.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ διαθέτει και τρία παραπάνω χαρακτηριστικά. Με τον Σάββα Παντελίδη βλέπουμε μία ομάδα που αρνείται να χάσει. Δεν το έκανε στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα (στο Κύπελλο επίσης ήταν... σκληρός), το έκανε στα Πηγάδια, το έκανε και κόντρα στην ΑΕΚ.

Απέναντι στον Ατρόμητο; Ε, δε νομίζουμε να έχει κανείς να προσάψει τίποτα στα παιδιά ύστερα από μια τέτοια ψυχωμένη εμφάνιση;

Βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το Μάντσον να πετυχαίνει το γκολ της καριέρας του, βρέθηκαν να παίζουν με 10 χάρη σε μια αποβολή... εφεύρεση του Στυλιάρα και τα πόδια "κόπηκαν" όταν ήρθε κι η τραβηγμένη αποβολή του Ιγκλέσιας.

Παρόλα αυτά, η ομάδα κράτησε χάρη στην εξαιρετική μέρα στην οποία βρέθηκε ο Αθανασιάδης, αλλά και στην κατάθεση ψυχής απ' όλους όσους έπαιξαν. Χαρακτηριστικό είναι η μουρμούρα που δημιουργήθηκε στην εξέδρα. "Είναι με 9 και δεν μπορούμε να τους βάλουμε ένα ακόμα γκολ", ακουγόταν χαρακτηριστικά. 

Αρκετοί παίκτες όπως οι Κώτσιρας, Γιαννούλης, Μουνάφο, Τριανταφυλλόπουλος και Πασαλίδης ήρθαν στα όριά τους, από την κούραση αλλά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. 

Αν ήθελε η τύχη βέβαια θα μπορούσε να είχε γίνει και το 1-1 στην εκτέλεση φάουλ του Κυριακόπουλου. Με τα αν όμως δεν γίνεται... δουλειά. 

Τα πράγματα δεν ήταν με το μέρος των Αρκάδων στο Περιστέρι και πέρα από τον εκνευρισμό που είχαν κάποιοι παίκτες όταν το ματς ήταν 11 προς 11, δεν μπορεί να τους προσάψει ουδείς κάτι. Η ψυχή που βγήκε ακόμη κι όταν τα πόδια είχαν... μπετώσει είναι αυτό που πρέπει να κρατήσουν ενόψει συνέχειας. 

Υ.Γ.: Τρομερός ο κόσμος που βρέθηκε στο Περιστέρι. Κι ακόμα πιο τρομερό το χειροκρότημα στο τέλος παρά την ήττα.

Υ.Γ.2.: Ό,τι έγινε, έγινε, ο Μιχάλης Μανιάς με τη δήλωσή του στον Αρκαδία 93.8 στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει συνέχειας. Και εκεί πρέπει να στραφούν πλέον όλοι.

Υ.Γ.3: Ο Αθανασιάδης πετάει; Πετάει. Εξαιρετικός παρά το γκολ που δέχτηκε. 

Υ.Γ.4: Η ανεπάρκεια διαιτητών και βοηθών μάς κάνει να περιμένουμε πώς και πώς το VAR

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων