ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η θέση του δεν είναι εκεί κάτω στα play out

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απέδειξε γι’ ακόμα μία φορά, ότι η θέση του είναι ψηλά. Οπως τον είχαμε συνηθίσει εδώ και χρόνια και ήδη δείχνει πως διαθέτει την ποιότητα για να επανέλθει. 

 

Εκεί που ταξιδεύαμε μαζί του για την Ευρώπη.

Οι κιτρινομπλέ συνεχίζουν να βαδίζουν σε αήττητα μονοπάτια, μετά και τη νέα εκτός έδρας νίκη, επί της Ξάνθης και να βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των Play Off.

Εχοντας απομείνει μόνο μία αγωνιστική, αυτή κόντρα στη Λαμία στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν αποκλείεται να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του σε αυτό το μίνι-τουρνουά, χωρίς ήττα.

Οι Αρκάδες, δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στα Play Off του ελληνικού πρωταθλήματος, χάνοντας το εισιτήριο στις λεπτομέρειες. Ωστόσο, αγωνιζόμενος στα Play Out, απέδειξε ότι καμία ομάδα από την όγδοη θέση και κάτω δεν μπορεί να τον κοιτάξει στα μάτια.

Οι κιτρινομπλέ ήταν ανώτεροι σε όλες τις αναμετρήσεις και αυτό φαίνεται και μέσω των αποτελεσμάτων.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η επόμενη σεζόν, με έναν προπονητή, ο οποίος έχει κερδίσει τόσο την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών όσο και του κόσμου, η ομάδα θα βρει και πάλι τον δρόμο της και θα δίνει προκριματικούς αγώνες για την ΕΥΡΩΠΗ!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων