ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρέπει να πάει παρακάτω...

Οσο βαρύ κι αν ακούγεται αυτά τα ματς δεν μπορεί να τα χτυπήσει φέτος ο ΑΣΤΕΡΑΣ.  Πόσω μάλλον όταν δεν έχει και την ψυχολογία με το μέρος του.

ΑΕΚΑΣΤΕΡΑΣ

Φυσικά κανείς δεν περίμενε μία τέτοια εικόνα στο ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει όμως να σταθούμε στο σκορ. Πρέπει να εστιάσουμε στην εικόνα την οποία παρουσίασαν οι κιτρινομπλέ από το πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα.

Οντως, έπαιζαν με τον Ολυμπιακό. Τον Ολυμπιακό που λίγες ημέρες νωρίτερα πήρε μία μεγάλη πρόκριση για το Europa League. Τον Ολυμπιακό που αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Την καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Τρίπολη φέτος.

Ομως αυτό δεν αποτελεί καμία δικαιολογία.  Πολλοί θα σπεύσουν να εκφέρουν γνώμη, τονίζοντας πως η ομάδα "όφειλε" να χάσει με μικρότερο σκορ.

Σίγουρα αποτελεί μία βαριά ήττα για την ιστορία του Αστέρα, ωστόσο οι Αρκάδες θα πρέπει να εστιάσουν στα παιχνίδια με αντιπάλους παρόμοιου βεληνεκούς, αλλάζοντας μέρα με τη μέρα την εικόνα τους.

Κόντρα σε τέτοιες ομάδες θα μπορέσουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να ορθώσουν ανάστημα. Το έχουμε πει επανειλημμένως ότι η θέση του Αστέρα είναι ψηλά. Οσο πιο ψηλά γίνεται. Οπως μας έχει αποδείξει στο παρελθόν.

Τη φετινή σεζόν έγιναν λάθη. Ηρθε ένας προπονητής από την Ισπανία που ήθελε να καθιερώσει ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού απ’ αυτό όπου έπαιζε ο Αστέρας τοσα χρόνια. Δεν του βγήκε, πάμε παρακάτω...

Με τον Ράσταβατς στο τιμόνι πλέον, η ομάδα θα προσπαθήσει να μπει στο σωστό μονοπάτι. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Ο Σέρβος τεχνικός έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ παικτών που η ψυχολογία είναι στον... πάτο. Θα πρέπει να υψώσει το ανάστημα της ομάδας και να κάνει όλους να πιστέψουν πως ο σύλλογος πρέπει να πάει μπροστά.

Ισως αυτή η ήττα από τον Ολυμπιακό να είναι χρήσιμη. Με την έννοια πως θα κάνει τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα να αντιληφθούν πως θα πρέπει να αλλάξουν άμεσα νοοτροπία. Σίγουρα οι περισσότεροι θα το έχουν αντιληφθεί.

Ακολουθεί το ματς στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (18/12) με την ΑΕΚ. Σαφώς και δεν θέλουμε να δούμε πάλι πεταμένα ημίχρονα και ήττα με κατεβασμένα χέρια. Με το μαχαίρι στα δόντια θα πρέπει να μπούνε οι κιτρινομπλέ από τα αποδυτήρια. Ασχέτως αποτελέσματος.

Υ.Γ Απαραίτητη η νίκη με την Ξάνθη το Σάββατο (21/12) για να κλείσει καλά το έτος.

Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο, Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων