ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η εμφάνιση στο Καραϊσκάκης δείχνει τον δρόμο

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό περνάει σε δεύτερη μοίρα κι αυτό διότι την Κυριακή ακολουθεί ένα σπουδαίο ντέρμπι. Ο Κώστας Τόπας αναλύει.

Ο Αστέρας πήγε στο Καραϊσκάκης για να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Ασχέτως αν του το στέρησαν κι αυτό…

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι κιτρινομπλέ μπήκαν αποφασισμένοι και δεν περίμεναν τον αντίπαλο τους στο δεύτερο μισό του αγωνιστικού χώρου. Σαφώς υπήρξαν και φάσεις όπου ο Αστέρας αμυνόταν πίσω από το κέντρο, προκειμένου να κλείσει διαδρόμους στους ερυθρόλευκους.

Στον επιθετικό τομέα, ο Αστέρας δεν είχε πολλές φάσεις για να φτάσει στο γκολ, ωστόσο σε αυτές που είχε έκανε το Καραϊσκάκης να καρδιοχτυπήσει. 

Από τακτικής πλευράς ο Μπόρχα Χιμένεθ διάβασε σωστά τον αντίπαλο του, τον περιόρισε ως ένα σημαντικό βαθμό και σε συνδυασμό με την καλή απόδοση που έπιασαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, έφτασε κοντά στην πρώτη του επιτυχία.

ΑΣΤΕΡΑΣΑΕΚ

Πολλοί θα περίμεναν οι Αρκάδες να πέσουν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Όχι! Η ομάδα της Τρίπολης μπήκε αποφασισμένη, κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο της ανεξαρτήτως μπάτζετ και ρόστερ. Το πάθος μετράει σε αυτά τα ματς.

Ο Μαρτίνς υποτίμησε τον Αστέρα και παραλίγο να το πληρώσει. Μην ξεχνάτε πως ο Ολυμπιακός είχε ήδη στα πόδια του πέντε παιχνίδια, σε αντίθεση με τον Αστέρα που έδινε το πρώτο του επίσημο ματς.

Ακολουθεί μία εξίσου σημαντική αναμέτρηση, κόντρα σε μία αντίπαλο, την οποία ο Αστέρας αντιμετώπισε και την περυσινή σεζόν στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για την 2η αγωνιστική. 

Οι κιτρινομπλέ έδειξαν από το πρώτο ματς πως δεν θα αποτελούν έναν εύκολο αντίπαλο. Πόσω μάλλον όταν θα αγωνίζονται σπίτι τους. 

Υπομονή χρειάζεται κι από τον κόσμο, καθώς ο Αστέρας φτιάχτηκε φέτος από το μηδέν, διατηρώντας στο ρόστερ του τις περυσινές "κολώνες". Η συνταγή του γλυκού αργεί να δέσει από την πρώτη ημέρα.

ΥΓ: Ας ελπίσουμε να μη δούμε τα ίδια με τα περυσινά στο Κολοκοτρώνης με την ΑΕΚ.

ΥΓ2: Πήραμε και μία γεύση από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Αλλοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, άλλοι χρειάζονται λίγο ακόμα χρόνο προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλει ο Χιμένεθ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων