ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα πρώτα τεστ, το νέο αίμα και το μέλλον

Τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο. Σχεδόν κανείς δεν δίνει ιδιαίτερη βάση στο αν θα νικήσει ή θα χάσει η ομάδα του. Η ουσία μετράει.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Αστέρας έδωσε τα πρώτα φιλικά στην Ολλανδία κόντρα σε ομαδες πιο έτοιμες και με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους. 

Αν προσέξει κανείς τους ποδοσφαιριστές που παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο ο Μπόρχα Χιμένεθ, θα διαπιστώσει πως ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν αγωνιστεί ξανά μαζί στο παρελθόν. Πόσω μάλλον στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Μάλιστα, στο παιχνίδι της Τρίτης (23/07) με την Κόνιασπορ ο μέσος όρος της 11αδας ήταν 23.27! Ο Ισπανός τεχνικός πειραματίστηκε αρκετά στα πρώτα τεστ της ομάδας. Το σημειωματάριο του γέμισε με ενδιαφέροντα στοιχεία. Λογικό άλλωστε, καθώς αυτός είναι ο λόγος που γίνονται τα φιλικά παιχνίδια.

Ακόμα ένα αξιοσημείωτο γεγονός είναι πως στην αποστολή του Αστέρα στην Ολλανδία, βρίσκονται αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές. Είναι γνωστό πως δίνεται ιδιαίτερη σημασία σε ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας από την ομάδα της Τρίπολης. Αυτοί θα αποτελέσουν το «αύριο» του Αστέρα. 

Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα από τον ίδιο τον προπονητή το αν οι νέοι σε ηλικία παίκτες θα καταφέρουν να κερδίσουν μία θέση στην πρώτη ομάδα τη νέα σεζόν.

Ο Χιμένεθ παρακολουθεί στενά τις περιπτώσεις τους ελέγχοντας την πρόοδο τους σε φιλικές αναμετρήσεις.

Με την επιστροφή των κιτρινομπλέ στην Τρίπολη, στις 28 Ιουλίου, ο 34χρονος κόουτς θα έχει μία πλήρη εικόνα για κάθε έναν ποδοσφαιριστή του και θα αποφασίσει ποιος θα στελεχώσει το ρόστερ της πρώτης ομάδας

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων