ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στο τέλος μίλησε η ψυχή!

Ο Αστέρας πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγεί στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος και μπορεί να κοιτάζει την επόμενη ημέρα με ηρεμία.

 

ΑΣΤΕΡΑΣΟλυμπιακός

 

Μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι, η κάθε μία ομάδα πήρε αυτό που της άξιζε. Ο Αστέρας την πρόκριση και η ΑΕΛ την επιστροφή της στη Λάρισα με άδεια χέρια. Ετσι είναι στη ζωή. Κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. Δεν κοιμάται κανένας Θεός. Ο Θεός ήταν στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης το βράδυ της Τετάρτης (23/01) στο πλάι των Αρκάδων, που ήθελαν όπως και να χει την επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα. Τελικά, ταυτόχρονα με τη νίκη ήρθε και η πρόκριση. Πάει κι αυτό. Στο καλό.

Ενας αγώνας που σπανίζει τα τελευταία έτη στη χώρα μας, πόσω μάλλον από την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος. Γκολ και θέαμα και από τις δύο ομάδες. Αγωνία και άγχος μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, για το ποια ομάδα θα καταφέρει τελικά να κλειδώσει τη νίκη-πρόκριση. Τελικά, η μπίλια έκατσε στον Αστέρα. Ενας Αστέρας ο οποίος μετά την επίτευξη δύο τερμάτων, έκατσε πίσω νομίζοντας πως τα πράγματα είχαν κριθεί.

Οι φιλοξενούμενοι όμως στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από αλλαγή συστήματος κατάφεραν και χτύπησαν τους Αρκάδες. Ο Παράσχος το κατάλαβε έγκαιρα και έριξε στη μάχη του δευτέρου ημιχρόνου τον Βλάχο, με αποτέλεσμα ο Κώτσιρας να παίξει στη θέση που προσφέρει περισσότερα. Δηλαδή στα "φτερά" της επίθεσης. Και έτσι έγινε, οι κιτρινομπλέ βρήκαν και πάλι τον ρυθμό στο παιχνίδι τους και σαν... σίφουνας ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με ένα πλατύ χαμόγελο.

Βέβαια κανείς δεν κάνει τα στραβά μάτια στα προβλήματα που είχε η αμυντική λειτουργία του Αστέρα, αφήνοντας τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ να βρίσκουν με ευκολία τον δρόμο προς τα δίχτυα. Οπως και να χει αυτό που θυμάται κάποιος στο μέλλον είναι οι επιτυχίες και όχι οι αποτυχίες. Σαφώς και θα διορθωθούν οι ατέλειες. Κανείς δεν είπε το αντίθετο. Οι κιτρινομπλέ χάρη στην θέληση και το πείσμα τους είναι στους «8» της διοργάνωσης. Και ποιος ξέρει αν η κληρωτίδα έχει κέφια τι μπορεί να βγάλει στη συνέχεια. Θα το δούμε.

Καλό θα ήταν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, να αφήσουν στην άκρη τον αγώνα με την ΑΕΛ καθώς σε τρεις ημέρες υποδέχονται τον Ολυμπιακό στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Εκεί που χρειάζονται όσο τίποτα άλλο τη φωνή του κόσμου για να φτάσουν σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.

Υ.Γ Ειχαμε πει πως υπάρχει ζωή και μετά Τόνσο. Η διοίκηση ήταν η πρώτη που γνώρισε πως έπρεπε να αντικατασταθεί με επάξιο του. Κατ΄εμέ με την μεταγραφή του Βασιλακάκη, που την μάθατε πρώτοι από το a-s, το έπραξε και με το παραπάνω. Ενας πάικτης πολυεργαλείο για την επιθετική γραμμή μιας ομάδας. Και εφόσον έρθει, έχει να δώσει πολλά...

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων