ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ικανοί για μεγάλα πράγματα!

Το γεγονός πως ο ΑΣΤΕΡΑΣ αγωνίστηκε κόντρα σε 3 "μεγάλους" και τους κοίταξε στα μάτια, είναι πραγματικά αξιοσημείωτο. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Απόλλων Σμύρνης

Μπορεί να μην πήρε κανένα θετικό αποτέλεσμα, όμως απέδειξε πως κανένας αντίπαλος, δεν μπορεί να τον νικήσει έτσι εύκολα. Ούτε ο πρωταθλητής, ούτε ο Κυπελλούχος, ούτε οι Ευρωπαίοι. 

Από τη στιγμή που η κλήρωση του πρωταθλήματος, έβγαλε τον ΑΣΤΕΡΑ τις πρώτες τρεις αγωνιστικές να παίξει εναντίον ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, γνωρίζαμε πως είχε ένα βουνό ν’ ανέβει. Δεν περιμέναμε όμως  πως τα ματς θα κρίνοταν στις λεπτομέρειες και στα σφυρίγματα των εξυγιαντών.

Είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ε και; Δεν ήταν ήττες με κατεβασμένα τα χέρια. Δεν ήταν ήττες, όπου η ομάδα ήταν πίσω από τη μεσαία γραμμή και περίμενε τον αντίπαλο. Δεν χρειάζεται εκνευρισμός και δυσαρέσκεια. Σε κάθε ένα ξεχωριστό παιχνίδι οι Αρκάδες ήταν με το μαχαίρι στα δόντια και πάλευαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Το είπε και ο κόουτς άλλωστε: "Φοβόμασταν πως οι ήττες μπορεί να πλήξουν το ηθικό αλλά τα παιδιά αυτά δείχνουν πως μπορούν και έτσι δεν φοβόμαστε". 

Μπορεί τα παιχνίδια να μην τους έκατσαν έτσι όπως θα ήθελαν αλλά τι να κάνουμε. Χρειάζεσαι και λίγο την τύχη με το μέρος σου, χρειάζεται να σε αντιμετωπίζουν όπως και τον αντίπαλό σου. Όπως τύχη είχε η ΑΕΚ που είδε τον Παπαδόπουλο να σφυρίζει πέναλτι υπέρ της και να της δίνει τη νίκη. Όπως και ο ΠΑΟΚ που είχε την τύχη, αλλά και τον Κουτσιαύτη να του εξασφαλίζει το τρίποντο.

Κόντρα στον Ολυμπιακό, ο ΑΣΤΕΡΑΣ το πάλεψε και θα μπορούσε να είχε φύγει με το διπλό από το Φάληρο. Φάνηκε ξεκάθαρα πόσο πολύ χρειαζόταν τον Τόνσο στο παιχνίδι τους οι Αρκάδες. Είναι το Α και το Ω στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ μεσαίας γραμμής και επίθεσης. 

Ο Σάββας Παντελίδης – ο οποίος συμπλήρωσε κι ένα χρόνο στη τεχνική ηγεσία του ΑΣΤΕΡΑ – ήταν αλάνθαστος στο διάβασμα του αγώνα με τους ερυθρόλευκους. Είχε κοντά τις γραμμές της ομάδας του και σχετικά ψηλά στο γήπεδο. Κατάφερε να κλείσει τους χώρους και δεν άφησε τον Ολυμπιακό να κάνει παιχνίδι από τον άξονα. 

Πλέον οι κιτρινομπλέ, θα πρέπει να εστιάσουν στην επόμενη τους αναμέτρηση, με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Στο δεύτερο παιχνίδι στο σπίτι τους, για τη φετινή χρονιά. Εδώ όπου με την βοήθεια του κόσμου, η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. 

Αρκεί να υπάρχει και τώρα στήριξη. Ο γολγοθάς των τριών αγωνιστικών τελείωσε. Το μόνο που χρειάζεται τώρα ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι η παρουσία του κόσμου δίπλα στα παιδιά που έχουν αποδείξει ήδη ότι είναι ικανά για μεγάλα πράγματα. Μην ξεχνάμε την εξαιρετική πορεία που έκαναν την περυσινή χρονιά. Έβαλαν ξανά τον σύλλογο στην Ευρώπη. Δεν είναι λίγο. Οπότε, ψηλά τα κεφάλια!

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων