ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χάνει πριν μπει στο γήπεδο

Αυτά που συνέβησαν στον αγώνα με τη Λαμία έχουν να διδάξουν πολλά σε πολλούς. Η ανάγνωση βέβαια πρέπει να γίνει με καθαρό μυαλό και με διάθεση να αντιμετωπιστεί κατάματα η αλήθεια. 

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Και η πρώτη και μεγάλη αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει νοοτροπία λούζερ. Είναι ξεκάθαρο ότι μπαίνει χαμένη στο γήπεδο. Και αφού μπαίνει χαμένη, τότε μοιάζουν τρελά και απίθανα αυτά που γίνονται.  Δεν είναι όμως. Όταν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου θα δεχθείς γκολ από δικό σου κόρνερ, θα… μπλοκάρει ολόκληρη η ομάδα νομίζοντας πως η μπάλα θα βγει άουτ, θα μπει η απίθανη κεφαλιά που μπήκε με τον ΠΑΣ και τα λοιπά, και τα λοιπά…

Αυτά όμως πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι είναι οι συνέπειες. Οι αιτίες είναι η χαμένη αυτοπεποίθηση. Τα φοβισμένα πρόσωπα πριν από τον αγώνα. 

Μην τρελαθούμε. Δεν είναι καλύτεροι ποδοσφαιριστές από του Αστέρα οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας, του ΠΑΣ, της ΑΕΛ... Δεν υποτιμάμε κανέναν, απλά αυτή είναι η αλήθεια την οποία παραδέχονται και οι αντίπαλοι προπονητές σε δημόσιες δηλώσεις τους. Μέχρι και αυτοί απορούν για το πόσο εύκολα κερδίζουν τον Αστέρα. 

Ελλείψεις σαφώς και υπάρχουν. Κανείς δεν λέει πως δεν θα βοηθούσε αν η ομάδα είχε ακόμη έναν-δύο καλούς βασικούς ποδοσφαιριστές. Αλλά λέω ξεκάθαρα ότι στον Αστέρα δεν φταίει αυτό. Η αιτία του κακού είναι η ψυχική κατάρρευση της ομάδας. Η ομάδα θέλει εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Και αυτό το μεταδίδει στους ποδοσφαιριστές ο προπονητής. Ξεκάθαρα. Αυτός και όσοι είναι δίπλα του. 

Πρέπει το μάτι τους να γυαλίζει και όχι να μοιάζει φοβισμένο. Οι παίκτες πρέπει να βάλουν τσαμπουκά, αυτοπεποίθηση, ενέργεια και όχι να αρχίζει το εκάστοτε ματς και να μπαίνουν με κομμένα τα πόδια στο χορτάρι.

Η ομάδα έχει να κερδίσει εντός έδρας από πέρυσι τον Γενάρη. Αδιανόητο για Αστέρα. Ένα ακόμη δείγμα του ότι χάθηκε η αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας. Ο κόσμος είχε και έχει προσδοκίες για τη νέα σεζόν. Το κλίμα πρέπει να αντιστραφεί καθώς ακόμη είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολλά. Θαύματα δεν γίνονται, αλλά αν το πιστέψει η ομάδα τότε θα το πιστέψει και ο κόσμος.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων