ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο... γνωστός Κούγιας για τον "αγαπημένο του" Αστέρα!

Ούτε τα προσχήματα κρατά πλέον ο Κούγιας όταν πρόκειται για τον "αγαπημένο του" Αστέρα! Μετά τη γκάφα του για τον χορηγό της φανέλας του Αστέρα, επέλεξε να κάνει νέο σχόλιο, αυτή τη φορά για το μέλλον του Στάικου Βεργέτη στους "κιτρινομπλέ"!

 

"Ο Αστέρας ετοιμάζεται να αλλάξει προπονητή, όπως και η Ξάνθη", είπε σε συνέντευξή του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ και γέλασαν και τα τσιμέντα! Φυσικά η επιλογή της στιγμής για τέτοια δήλωση δεν ήταν τυχαία, αφού σε 1 εβδομάδα οι "βυσσινί" υποδέχονται τον Αστέρα για τη 2η αγωνιστική. Αποπροσανατολισμό, διχόνοια και αμφιβολίες θέλει να σπείρει ο Κούγιας, μπας και φτιάξει κλίμα για το ματς.

 

Αλήθεια, ο Πάους έχει διαβάσει τις δηλώσεις του εργοδότη του σήμερα; Γιατί αν το έκανε, θα έπρεπε κανονικά να έχει ήδη παραιτηθεί. Ο Κούγιας ξεκαθαρίζει ότι με δική του απόφαση απομακρύνει Κουτσιανικούλη και Λαμπρόπουλο, παρά την αντίθετη γνώμη του προπονητή της Λάρισας. Αφήστε που δημοσιοποιεί το ποιος είναι "επαρκής για να παίζει" και ποιος όχι. Άρα ο προπονητής μάλλον είναι περιττός.

 

Πρόβλεψη δική μας είναι πως μάλλον η Λάρισα ψάχνει ήδη για προπονητή και καλό είναι να συμβάλει ο Αστέρας στην προσπάθεια του Κούγια να ωθήσει σε παραίτηση τον Πάους, κερδίζοντας τον την επόμενη Δευτέρα. Έτσι ως... χάρη  για ανταπόδοση των "φιλοφρονήσεών" του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων